Win de bestseller: kom hier dat ik u kus

Auteur Griet op de Beeck heeft zichzelf, na het succesvolle boek 'Vele hemels boven de zevende', wederom overtroffen met deze tweede roman. Recensies zijn lovend. Het is dan ook geen verassing dat dit intrigerende verhaal is verfilmd. Eerst het boek lezen maakt het bekijken van de film extra leuk. Daarom geeft Elegance 5 edities weg.

Win de bestseller: kom hier dat ik u kus

Bestseller

Als lezer word je meegenomen in het verhaal van Mona. Haar leven wordt beschreven als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Op negenjarige leeftijd overlijd haar moeder door een auto-ongeluk. Wanneer haar vader binnen de kortste keren een nieuwe vriendin heeft wil zij er alles aan doen om dit nieuwe gezin te laten slagen met het gevolg zichzelf weg te cijferen. Met een humoristische en scherpe blik beschrijft op de Beeck welke moeilijkheden Mona heeft ervaren in haar jeugd én volwassen leven, hoe ze hier mee om is gegaan, hoe sterk blijven niet altijd de beste oplossing is en over de belangrijke rol van de liefde.

De film werd onlangs bekroond op het Nederlands Film Festival en draait vanaf 10 december in de bioscoop. Bekijk hier alvast de trailer. Kans maken op één van de vijf boekedities? Mail dan je NAW-gegevens naar redactie@elegance.nl