Win de bestseller: kom hier dat ik u kus

Bestseller

Als lezer word je meegenomen in het verhaal van Mona. Haar leven wordt beschreven als kind, als vierentwintigjarige, en als vijfendertigjarige. Op negenjarige leeftijd overlijd haar moeder door een auto-ongeluk. Wanneer haar vader binnen de kortste keren een nieuwe vriendin heeft wil zij er alles aan doen om dit nieuwe gezin te laten slagen met het gevolg zichzelf weg te cijferen. Met een humoristische en scherpe blik beschrijft op de Beeck welke moeilijkheden Mona heeft ervaren in haar jeugd én volwassen leven, hoe ze hier mee om is gegaan, hoe sterk blijven niet altijd de beste oplossing is en over de belangrijke rol van de liefde.

De film werd onlangs bekroond op het Nederlands Film Festival en draait vanaf 10 december in de bioscoop. Bekijk hier alvast de trailer. Kans maken op één van de vijf boekedities? Mail dan je NAW-gegevens naar [email protected]

Laatste nieuws

taken

Met deze vier taken zou je iedere werkdag moeten beginnen

Je begint de dag vroeg, om vervolgens tot de lunch te verdwalen in je mailbox en niks van je to do-list af te hebben. Herkenbaar? Begin je werkdag met deze vier taken en je zult de rest van de dag een stuk productiever zijn.
Leren kledingstuk

Zo haal je kreukels uit een leren kledingstuk

Het lijkt misschien een gek idee maar ook leer kan kreukelen. Dit valt jammer genoeg niet op te lossen door er een strijkijzer overheen te halen. Maar geen paniek, wij hebben dé manier gevonden om kreukels in no time uit je favoriete leren jasje of broek te krijgen.