Whiskey en Bailey slaan nieuwe weg in

Likeurmerk Bailey heeft een nieuwe smaak perfect voor de koude dagen en de Schotse klassieke Glenlivet single malt whiskey komt in een nieuw jasje.

Whiskey en Bailey slaan nieuwe weg in

Douwe Bob

Whiskey wordt vaak geassocieerd met stoere, oude mannen die sterke drank aan hun dagelijkse regime hebben toegevoegd. Niet erg toegankelijk dus om een glas in te schenken tijdens een fijne meidenavond. Deze stereotypering wil het merk veranderen en daarom introduceren zij whiskeyliefhebber én singer-songwriter Douwe Bob als nieuwe ambassadeur. Met de campagne 'original by tradition' daagt de zanger je uit om tradities te doorbreken en dus binnenkort wél een fles whiskey in huis te halen. Enkele jaren geleden is de Founder's Reserve single malt op de markt gekomen. De zachte en fruitige details zorgen samen voor de perfecte introductie in de whiskey wereld. Cheers!

Salted caramel

Zoete drank met veel alcohol, zo wordt een likeur vaak omschreven. Bailey lanceert de nieuwe smaak 'salted caramel'. De combinatie van verse Ierse room en whiskey, cacao, vanille, karamelcrème en een snufje zeezout zorgen voor de ideale winterse smaaksensatie. Drink het puur of voeg wat ijsklontjes toe voor de ultieme ervaring.

Shake it!

Met deze nieuwe smaak ben je aan het juiste adres voor het perfecte kerstdrankje 'Baileys salted caramel hot chocolate'. Steek de haard aan, nodig een vriendin uit en geniet van deze bijzondere combinatie. Extra leuk: degene die de beste cocktail shaked maakt kans op een door Bailey ontworpen kerstboom!

Recept
Verwarm 100ml melk met een theelepel chocoladepoeder, giet het in een glas of mok en voeg 50ml Baileys Salted Caramel toeRoer om te mengenWerk af met slagroom & besprenkel Baileys Salted caramel over de slagroom

Boodschappenlijst
Baileys Salted Caramel
Chocoladepoeder
Melk
Slagroom

Waag jij je aan deze feestelijke drankjes? De nieuwste smaak van Bailey (€18,49) bemachtig je hier en hier vind je de spelregels voor het winnen van de kerstboom. Benieuwd naar de sinds 1824 wereldberoemde whiskey? (€36,99) klik dan hier.

Lifestyle
  • Lotte van Zijl