Deze stad heeft een eigen hardloopschoen

De Amsterdamse kunstenaar Pieter Ceizer en het Japanse sportmerk Mizuno zijn samen in zee gegaan voor een motiverende en inspirerende hardloopschoen. Ren jij graag een rondje langs de romantische grachten? Of ben je moeilijk van de bank af te slepen? Grote kans dat je met dit exemplaar nooit meer twijfelt om de deur uit te gaan.

Deze stad heeft een eigen hardloopschoen

Groene grachten & oranje bladeren

De kunstenaar en het sportmerk hebben samen de Mizuno wave skyrise Ceizer uitgebracht. Een hardloopschoen die staat voor het energieke én vredige leven in Amsterdam. Zo bestaat het kleurenpalet uit geel, groen, oranje en blauw en dat is dus niet zonder reden. De blauwe en groene tinten symboliseren de natuur, het vondelpark en de groene grachten. De gele en oranje details staan ​​voor fijne zonnestralen en voor verkleurende bladeren die aangeven dat het najaar echt is begonnen.

Dus ben je een fanatiekeling of doe je net je intrede in de hardloopwereld? Deze schoen is gemaakt voor iedereen die houdt van Amsterdam en het fijn vind om energiek bezig te zijn op een comfortabele manier. Klik hier om deze schoen te bemachtigen voor €134,95.

Mode
  • Lotte van Zijl