Winactie: maak je eigen Tony’s chocoladereep (GESLOTEN)

Hoe ’t werkt

Is jouw droomreep gemaakt van melkchocolade, wit of puur? Of van een combinatie van deze smaken? En wat kies je als extra optie: pecannoten, discodip, of toch liever een fruitsmaak? Het maakt niet uit wat je kiest, het kan (bijna) allemaal! Ontwerp je eigen wikkel om het af te maken en kies een passende naam et voilà: jouw eigen Tony’s Unlimiteds-reep is klaar om van te genieten.

Inspiratie opdoen

De keuze is reuze. Begrijpelijk dat je je wellicht eerst wil oriënteren voordat je je op het ontwerpproces stort. Bij de Tony's Super Store (Oudebrugsteeg 15) in Amsterdam helpen de choco-experts je graag op weg en is het mogelijk om te proeven.

Meedoen

Is dit een winactie die je doet watertanden? Dat komt goed uit, want Elegance mag drie lezeressen blij maken om zelf een reep samen te stellen. Wat moet je doen: stuur een e-mail met je NAW-gegevens naar [email protected] onder vermelding van ‘Tony’s Chocolonely’ en laat ons weten waarom jij deze prijs moet winnen. Succes!

In verband met de hittegolf kan Tony’s de chocoladekwaliteit van bestellingen niet garanderen. Houdt er daarom rekening mee dat je reep pas op de bus gaat als de temperatuur onder de 27 graden is.

Bron: Lisa van der Heide | Beeld: Tony’s Chocolonely

Laatste nieuws