Een unieke gastronomische ervaring tijdens Proefdruk Culinair Nijmegen

Het grootste culinaire pop-up concept van Nederland is in volle gang: tot en met 27 september kun je iedere twee weken kennismaken met een toprestaurant in de Papierfabriek in Nijmegen. Dus zin in een unieke culinaire ervaring? Je weet waar je moet zijn!

Proefdruk

Proefdruk Culinair Nijmegen

Het grootste grootste culinaire pop-up concept van Nederland? Absoluut. Sinds 21 juli, de dag waarop normaal de Nijmeegse Vierdaagse van start gaat, opende Proefdruk Culinair Nijmegen haar deuren voor publiek. En dat drie maanden lang.

Tot eind september geeft het concept namelijk zeven toprestaurants de kans om gasten te ontvangen op een locatie van 2.500m2 waar industrieel erfgoed, grenzeloze creativiteit en uiteraard culinaire topkwaliteit samenkomen.

Elk restaurant kan twee weken lang zijn ei kwijt in de ruimte, daarna volgt een nieuw restaurant. Zo is er in drie maanden tijd plek voor zeven verschillende namen, keukens en kookstijlen.

Nijmeegs

Twee van de meest bekende restaurants in Nijmegen, Bistrobar Berlin en Bistrobar Bankoh, trapten af. Vanaf vandaag heeft een nieuw restaurant, De Honneurs, de vrijheid gekregen om gasten te ontvangen in de Papierfabriek. Van dit adres kun je tot 30 augustus genieten, want vanaf dan staan er nog vier restaurants op de planning.

Benieuwd welke dat zijn? Klik hier om, als je je niet wilt laten verrassen, de planning te bekijken en een tafeltje te reserveren.

Lifestyle
  • Van Leth Photography