5x de leukste vaderdagcadeaus

Terwijl we zelf makkelijk blij te maken zijn met een mooie tas, juweel of fijne cosmeticaproducten, zitten we altijd met onze handen in het haar als het om cadeaus voor mannen aankomt. Je bent dus niet de enige die niet weet wat ze nu weer voor Vaderdag moet geven. Om het dit jaar makkelijker te maken, zet Elegance de leukste cadeaus op een rij.

Vaderdagcadeau

1. Juwelen van Ole Lynggaard

Nee, dit cadeau is niet stiekem toch voor jezelf. Eén van onze favoriete juweliers, Ole Lynggaard, lanceert namelijk voor het eerst een juwelencollectie voor heren. De collectie bestaat uit verschillende items als gevlochten manchet-armbanden en ringen, armband met pictogrammen en sculpturale manchetteknopen. Stuk voor stuk prachtig.

2. Acqua di Parma geschenkset

Acqua di Parma stelde voor Vaderdag een geschenkset samen in het kenmerkende Parma-geel. In het etui'tje zitten twee producten in miniformaat zodat de man die je verrast overal zijn Colonia in een iconisch art-decoflesje en een tube Colonia-douchegel kan gebruiken.

3. Boeken

Bij Uitgeverij Lannoo verschenen twee interessante boeken. Allereerst HET WHISKY BOEK van Fernand Dacquin. Dacquin reisde de hele wereld rond als journalist gespecialiseerd in toerisme en distillaten en vertelt in dit boek over whiskey als verhaal. Zo bundelt het de meest verrassende anekdotes uit de whiskywereld en vormt het de perfecte aanvulling op andere boeken over distilleren, proeven en reizen.

Daarnaast is het boek Carchitecture, een boek over, je raadt het al, auto’s en architectuur een goed idee. Het boek zoomt niet alleen in op uitzonderlijke huizen en auto's maar stelt en beantwoordt ook vragen als 'Waarom Saab bij uitstek de auto van de architect was?', 'Waarom Le Corbusier misschien beter Le Carbusier had geheten' en 'Hoe de auto de ultieme muze van Frank Lloyd Wright werd'.

4. Online jeneverproeverij

Wel iets met alcohol, maar niet in boekvorm? Overweeg dan een online jeneverproeverij. Jeneverproducent Hooghoudt biedt via zijn website een Jenever Masterclass en een Kopstoot Masterclass aan voor jenever-kenners of mensen die juist de jenevers van nu willen (her)ontdekken.

Meld je (schoon)vader, partner, kennis of goede vriend aan en hij ontvangt proefpakket met vier verschillende miniaturen van de iconische distillaten thuis om te proeven via een online sessie met Laurens Speek, de smaakexpert van Hooghoudt.

5. Film via Pathé Thuis

Een film is niet alleen leuk om zelf te kijken, maar ook een origineel en geschikt cadeau voor Vaderdag. Je brengt namelijk samen tijd door en hebt als de film afgelopen is veel om over na te praten. Via Pathé Thuis kun je uit het ruime aanbod een goede film vinden. Tip: neem de favoriete snack van de man die je verrast mee om je cadeau naar een nog hoger niveau te tillen.

Interesse in Pathé Thuis? Elegance mag drie lezeressen verblijden met drie codes waarmee zij drie films kunnen kijken. Klik hier om mee te doen aan de winactie.