Deze romkom staat nu op Videoland

Deze film wil je vanavond kijken.

Wat is dan liefde

Een klein lichtpuntje in het redelijk geïsoleerde leven dat we nu leiden: er is genoeg tijd om boeken te lezen en je favoriete films en series te kijken. Kijktip van de redactie: de film Wat is dan liefde, die pas sinds net op Videoland staat.

Wat is dan liefde

Eind vorig jaar kwam de film Wat is dan liefde, waarin Elise Schaap de hoofdrol speelt, in de bioscoop. Wij holden meteen naar het meest dichtstbijzijnde filmhuis en konden geen genoeg krijgen van de film, dus des te beter dat hij nu op Videoland staat.

Het verhaal

In Wat Is Dan Liefde krijgt advocate Cato (Elise Schaap) de kans om partner te worden bij een commercieel kantoor op de Zuidas. Ze is ambitieus en lijkt de aangewezen persoon om de arrogante advocaten een stukje moraal bij te brengen, want ze is niet van hen onder de indruk.

Ze is niet de enige kandidaat, want collega Gijs (Maarten Heijmans) wil ook maar wat graag partner worden. Hij heeft allerlei brallerige trekjes die Cato verschrikkelijk vindt en bovendien verschilt hun werkwijze als dag en nacht. De twee moeten samenwerken en dat lijkt gedoemd te mislukken, maar naarmate Cato en Gijs langer met elkaar opgescheept zitten, worden ze gedwongen hun overtuigingen over liefde, huwelijk en carrière opnieuw te bekijken.