Shoeby lanceert exclusieve collectie met Lonneke Nooteboom

Shoeby sloeg de handen ineen met styliste Lonneke Nooteboom om voor dit voorjaar een exclusieve collectie te lanceren. Het resultaat? Een verzameling zwierige jurken en rokken die doen verlangen naar zonnige dagen.

Styliste Lonneke Nooteboom is contributor voor Elegance en selecteert voor elke editie de mooiste en meest hebberigmakende mode-items. Stuk voor stuk must-haves die getuigen van een goede smaak, dus extra reden om uit te kijken naar deze samenwerking met het Nederlandse label.

Samenwerking

Voor de exclusieve collectie, die online al haast uitverkocht is, reisde de modegoeroe samen met Shoeby-oprichtster Mieke van Deursen en de stylisten van het merk naar India. Daar heeft Lonneke persoonlijk alle stoffen en fournituren voor de collectie uitgekozen en de modellen heeft ze zelf ontworpen.

Collectie

Door Lonnekes touch is de styliste van mening dat de collectie dan ook echt de Lonneke-signature heeft gekregen: “Ik haal mijn inspiratie uit de mensen die ik ontmoet, de plekken waar ik kom en soms komt het ook heel onbewust binnen. Al deze inspiratie en mijn passie voor styling heb ik in mijn ontwerpen verwerkt”, vertelt ze. “Daarom is deze collectie echt ‘mij’ geworden.”

Stylen

De ziwerige rokken en zeven maxi-jurken met vrolijke prints en opvallende snits passen zo goed bij haar, omdat het key pieces zijn en Lonneke daar graag mee stylet. Haar advies luidt dan ook: kies één ultieme eyecatcher en investeer in tijdloze basics die je daarmee combineert om zo je look af te stylen.

De collectie is online verkrijgbaar en in geselecteerde Shoeby-winkels.

Laatste nieuws