Wil je niet missen: de Xandres Fashion Days

Nog geen plannen voor dit weekend? Bewonder de nieuwe collectie van Xandres en hun nieuwe fashion store in Den Bosch via de Fashion Days.

Fashion Days

Dit weekend, dus op zaterdag 7 en zondag 8 maart, is de Xandres Store in Den Bosch een plek die je wilt bezoeken. Onder het genot van een hapje en een drankje wordt de SS20 collectie gepresenteerd en die collectie belooft uit veel mooie items te bestaand. Als je tijdens het shoppen €150 uitgeeft aan een nieuwe look, krijg je een portefeuille cadeau.

Extra leuk: op zaterdag 7 maart is Xandres Ambassadrice Daphne Deckers vanaf 14:00 uur aanwezig om een talk over de ‘Krachtige vrouw van nu’ te geven. Na afloop is er een Meet & Greet en een signeersessie waarbij de eerste 50 bezoekers een gesigneerde columnbundel van Daphne krijgen.

Collectie

Benieuwd wat je van die nieuwe collectie kunt verwachten? We lichten een tipje van de sluier. De nieuwe collectie van Xandres is geïnspireerd op een reis rond de wereld en zit vol exotische invloeden. Van Hawaii tot Azië en Afrika.

Meld je aan

Wil jij de talk en Meet & Greet van Daphne niet missen? Zet dan een grote rode cirkel in je agenda en meld je via Grazia aan, zodat er gegarandeerd een plekje voor je is. Aanmelden kan hier.

Beeld: Xandres

Laatste nieuws