Genieten the Italian way

Wat er heerlijker is dan je in de herfst onderdompelen in een luxe spa beleving? Dat doen in een adembenemende Italiaanse natuur!

Genieten the Italian way

Wat er heerlijker is dan je in de herfst onderdompelen in een luxe spa beleving? Dat doen in een adembenemende Italiaanse natuur! Adler Spa Resorts biedt vier luxe vijfsterren wellness hotels elke met een eigen sfeer en eigen specialiteiten. Ze zijn gevestigd in Italiaanse landschappen die tot het Unesco werelderfgoed behoren!

1. & 2.

Adler Dolomiti & Adler BalancePrachtig gelegen in de Dolomieten, is een klassiek hotel met dito service. Het is verbonden met Adler Balance, een hotel met uitgebreide medische staf. Ga stress professioneel te lijf, kies voor een detoxbehandeling of opteer voor gewichtsverlies. Maar ook een health check, of een cosmetische ingreep behoren tot de mogelijkheden. The Balance heeft 31 ruime kamers, elk met een eigen balkon.

3.

Adler Thermae Spa & Relax resortIn Toscane, in het rustige Val d’Orcia is Adler Thermae Spa & Relax resort gevestigd. De naam verwijst naar geneeskrachtige bron die op honderd meter afstand van het hotel ligt. Als sinds de Romeinse tijd staat deze bron bekend om zijn weldadige werking. Adler Thermae is gebouwd in Toscaanse stijl en biedt een geweldig uitzicht over het imponerende landschap.

4.

Adler lodgeEveneens in de Dolomieten ligt het Adler Lodge. Hier kom je tot rust, wordt je vertroeteld in de hoogwaardige spa’s. Goed om te weten: Adler Lodge staat bekend om zijn culinaire kwaliteiten!

Wat alle hotels gemeenschappelijk hebben: je wordt er heerlijk in de watten gelegd in een sfeervolle omgeving. Er wordt standaard een afternoon thee buffet gereserveerd en er is een groot aanbod aan outdoor activiteiten. Adler hotels is eigendom van de Sanoner familie.

Meer weten of boeken? Klik hier.