Oilily is terug van weggeweest en deze collectie wil je hebben

Van de Schotse ruit, tot jacquard knitwear, bloemenprint en kittige luipaardprint; deze collectie schreeuwt 'eclectische coolness' en is meer dan geschikt om te mixen en matchen.

Oilily is terug van weggeweest en deze collectie wil je hebben

Het zag er even niet zo rooskleurig uit voor het iconische ‘90s kledingmerk Oilily. Het eigenzinnige label, dat bekend staat om haar opvallende en kleurrijke dessins ging, ondanks het grote succes, in 2008 failliet. Desondanks maakte het van oudsher Nederlandse merk bekend een doorstart te maken en is nu ook weer helemaal terug. Nog steeds even opvallend, al heeft de herkenbare, felle bloemenprint plaatsgemaakt voor een warmer kleurenpalet in de fall/winter ’18 Wander into Wonder-collectie.

Winterblues

Wat nou winterblues? Deze collectie bestaat uit twee opvallende kleurenpaletten om elke mogelijke somberheid van het winterseizoen, waar we nog láng niet over na willen denken, te lijf te gaan. Denk aan warme roodtinten en goudgele details, die mooi afsteken tegen de frisse blauwtinten en de heldere paarse, oranje en roze kleuren. Maar de details zijn minstens zo belangrijk, weet ook Oilily. Van de Schotse ruit, tot jacquard knitwear, bloemenprint en kittige luipaardprint; deze collectie schreeuwt eclectische coolness en is meer dan geschikt om te mixen en matchen.

Onze favorieten? Die zie je hieronder.

oilily3
oilily2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bron: Marie Claire l Beeld: Oilily