Isabel Marant lanceert eerste make-upcollectie

Frans simplisme, het is een kunst als je dat uitstraalt. Isabel Marant, de Parijse modeontwerpster is een voorbeeld van de chique en nonchalante stijl die je van echte Françaises gewend bent.

Isabel Marant lanceert eerste make-upcollectie

Frans simplisme, het is een kunst als je dat uitstraalt. Isabel Marant, de Parijse modeontwerpster is een voorbeeld van de chique en nonchalante stijl die je van echte Françaises gewend bent. Dit multitalent brengt in samenwerking met L'Oréal Paris haar eerste make-up collectie uit. De capsulecollectie zal uit een vijftal producten voor de lippen, ogen en wangen bestaan.

De beautygigant L'Oréal Paris is dol op de ontwerpster. Het is al de tweede keer dat ze de designer strikken voor een samenwerking. Vorige jaar bracht ze nog een limited edition beauty-lijn uit met Olivier Rousteing van Balmain.

Natuurlijke uitstraling

“Mijn plan is om een aantal noodzakelijke producten uit te brengen die je altijd in je tas hebt zitten en onderweg kan gebruiken”, vertelt Marant aan WWD. “Perfect voor het ‘Isabel Marant’-meisje, dat er overdag heel natuurlijk bijloopt, maar ’s avonds geen tijd heeft om eerst nog een pitstop thuis te maken voor ze een avondje uitgaat. Daarom is het de bedoeling dat je drie of vier producten hebt die je in een wip een andere uitstraling geven.”

Even geduld

Je zal nog even geduld moeten hebben; de pre-lancering vindt pas op 19 september plaats. Vanaf 27 september dit jaar is de make-uplijn wereldwijd te koop via de webshop, winkels van L'Oréal Paris en de stores van Isabel Marant.

Lees ook: Chanel opent rooftop terras in Parijs

Beeld: Getty Images