Dior Lady Art #3

Voor 'Dior Lady Art' herontwerpt een groep kunstenaars de iconische Dior Lady Bag. Voor deze, derde, editie van het herontwerpen is voor een groep gekozen die uitsluitend uit vrouwen bestaat.

Dior Lady Art #3

Voor 'Dior Lady Art' herontwerpt een groep kunstenaars de iconische Dior Lady Bag. Voor deze, derde, editie van het herontwerpen is voor een groep gekozen die uitsluitend uit vrouwen bestaat. Om precies te zijn bestaat de groep uit elf vrouwen die uit allerlei verschillende landen afkomstig zijn en dus allemaal een geheel eigen achtergrond hebben. Van Frankrijk tot Colombia, van Turkije tot China en Japan: de groep is heel divers en dit levert dan ook heel verschillende eindresultaten op. Elke vrouw ontvangt een carte blanche van Dior en mag zodoende helemaal zelf bepalen hoe ze de tas in een nieuw jasje steekt: de stof, materialen, kleuren: alles kan en niets is te gek.

Benieuwd wat er zoal uit dit creatieve proces komt rollen? Bekijk hier de filmpjes waar elke kunstenares over haar herontwerp vertelt.

De tassen zijn sinds januari verkrijgbaar. Uiteraard in beperkte oplage.