De mode-zoekmachine Lyst nu ook in Nederland

De toonaangevende internationale mode-zoekmachine Lyst is onlangs uitgebreid naar Nederland en helpt jouw bij het shoppen.

De mode-zoekmachine Lyst nu ook in Nederland

Op zoek naar dat ene item, maar geen tijd of zin om allerlei sites af te zoeken? Daarvoor weet de mode-zoekmachine Lyst raad. Lyst is de grootste internationale zoekmachine voor mode-items van honderden nationale en internationale merken. Op de site staan de producten, lees: kleding, schoenen en accessoires, van allerlei toonaangevende webshops. Items uit de nieuwste collecties, of juist iconische items van toegankelijke tot high-end merken kunnen simpelweg in jouw winkelmandje belanden.

Lyst is écht een zoekmachine. Bestellingen en betalingen gaan dan ook niet via Lyst, maar via de desbetreffende webshop waarnaar je doorverwezen wordt voordat het item in je mandje komt. Bovendien is Lyst een erg slimme zoekmachine: het doorzoekt namelijk alle webshops naar de laagste prijzen en beste aanbiedingen. Je vindt dus altijd de beste koop. Ook is er een persoonlijke sale-alert en leert de zoekmachine jouw stijl, als geregistreerde klant, kennen. Zo zal de webspider je voorzien van gepersonaliseerd advies en je nieuwe merken en trends voorstellen.

Het hele jaar door worden er nog nieuwe designers en webshops toegevoegd aan platform van Lyst.

Benieuwd geworden naar de zoekmachine? Klik hier.