Park Plaza Victoria Amsterdam x Amsterdam Fashion Week

De modeweken in de bekende fashion cities hebben elkaar in hoog tempo afgewisseld. Van New York naar Londen, van Londen naar Milaan en tot slot van Milaan naar Parijs. Maar na Parijs is het de beurt aan onze eigen hoofdstad: van 7 tot en met 10 maart is de Amsterdam Fashion Week.

Park Plaza Victoria Amsterdam x Amsterdam Fashion Week

Gedurende het vierdaagse event kunnen verschillende shows worden bewonderd, maar is er ook een Fashion Talk op vrijdag 8 maart in een luxe hotel in onze hoofdstad: het Park Plaza Victoria Amsterdam. Het hotel werd tussen de jaren '50 en '60 de hub voor opkomende designers en nog steeds wil het hotel Nederlands talent omarmen. Zodoende worden de show van Sjaak Hullekes en Sebastiaan Kramer ondersteund.

Hullekes schuift nadat hij zijn collectie heeft getoond tijdens AFW Studio aan bij de Fashion Talk in de pas gerenoveerde VIC'S BAR en ook ontwerpster Marlou Breuls is tafelgenote. Beiden zullen vertellen over ondernemerschap, innovatie, duurzaamheid en vakmanschap.

De Fashion Talk is vooralsnog alleen toegankelijk voor genodigden, maar het is de bedoeling dat dit in de toekomst wel toegankelijk is voor elke modeliefhebber.

Fashion Week vanuit huis volgen? Houd onze Instagram Stories in de gaten!