Meld je aan voor het Talent Program tijdens Amsterdam Fashion Week

Droom jij van een eigen modecollectie die gepresenteerd wordt tijdens Fashion Week? Door je aan te melden voor het Talent Program van Batavia Stad Fashion Outlet en Duran Lantink kun je een stap dichterbij de werkelijkheid van die droom komen.

Meld je aan voor het Talent Program tijdens Amsterdam Fashion Week

Modecollectie

Ben jij graag creatief bezig en droom je van een eigen modecollectie die gepresenteerd wordt tijdens de Amsterdamse modeweek? Door je aan te melden voor het Talent Program van Batavia Stad Fashion Outlet en Duran Lantink kun je een stap dichterbij de werkelijkheid van die droom komen. Het programma heeft als doel om een platform te creëren waarbij nieuw talent wordt omarmd en ondersteund wordt tijdens een 'fashion journey' van zes maanden.

Misschien klinkt het programma als iets voor jonge creatievelingen, maar iedereen van 6 tot 110 jaar oud kan zich aanmelden. En meld je je aan, dan zou jij als een van de tien talenten geselecteerd kunnen worden. Vervolgens word je tijdens de aankomende Amsterdam Fashion Week Studio editie door middel van een presentatie voorgesteld aan de pers en volgt een traject van zes maanden waarin je de mogelijkheid krijgt om een collectie te creëren voor de AFW-editie van september dit jaar.

Ben je enthousiast geworden en wil je je inschrijven? Via deze link kun je meer lezen over de kansen, richtlijnen en procedure.