Kerst- en designerfans opgelet: HEMA & Viktor&Rolf lanceren een limited edition “jingle bows” collectie.

Een fijnere samenwerking hadden we ons niet kunnen wensen dit jaar: het bekende designerduo Viktor&Rolf heeft namelijk een speciale kerstcollectie ontworpen voor HEMA, met echte HEMA prijzen. Elegance sprak de designers onder de kerstboom.
Kerst- en designerfans opgelet: HEMA & Viktor&Rolf lanceren een limited edition “jingle bows” collectie.

Waarom deze samenwerking?

Viktor: “HEMA is zo’n typisch Nederlands icoon, dus toen ze ons benaderden voor een kerst-samenwerking leek ons dat direct een goed idee. Vooral de combinatie van twee uitersten - wij als couture-merk en HEMA als…nou, ja HEMA - is te gek.

Rolf: “Daarbij is het natuurlijk heel leuk om een project te doen waarbij je een heel groot en misschien ook wel ander publiek bereikt.”

Waar bestaat de collectie uit?

Viktor: “We namen de strik als uitgangspunt, die vervangt als het ware het Hema logo. De strik is voor ons een sterk symbool, dat je ook vaak terugziet in onze designs. Het is feestelijk en chic en geeft direct het idee van een cadeautje.”

Rolf: “De collectie bevat glimmende rode kerststrikken met glitters voor in de boom, rode kerst-sweaters met strik, babyrompers en cadeauverpakkingen.”

Viktor: “Verder kun je ook je hele tafel dekken met Viktor&Rolf kerstservies en een feestelijk tafelkleed.”

Wat is jullie favoriete item uit de collectie?

Viktor: “De kerstballen. Die zijn er in verschillende maten en staan echt prachtig in de boom.”

Rolf: “En de verpakkingen en chocolade. En er is ook een feestelijk verpakte Cava.”

Wat is jullie favoriete kerstnummer?

Rolf: “Mariah Carey natuurlijk met All I want for Christmas. We hebben onlangs een concert met haar gezien en dat was fantastisch.

Viktor: “Ze stond op dat podium alsof ze bij je in de huiskamer stond. Er komt ook een kerstconcert aan, maar dat zal wel in Las Vegas zijn. Mijn favoriet nummer is Last Christmas van WHAM. Ook echt een klassieker.” 

 

De collectie is vanaf 18 november verkrijgbaar bij HEMA. 

Laatste nieuws