Nostalgie: koninklijke familie knus in de sneeuw

Wij keken even terug in het foto archief en vonden deze té leuke foto van de familie. Geheel in winterse sferen.
Nostalgie: koninklijke familie knus in de sneeuw

Hoe geweldig is deze foto? Het gezin werd in februari 2013 gefotografeerd in winteroutfits in de sneeuw, klaar om van de berg af te skiën. Amalia was hier nog maar tien jaar oud en haar zusjes Alexia en Ariane waren nog maar acht en zes jaar oud.

Vaste verblijfplaats van de Oranjes is Gasthof Post, een vijfsterrenhotel in het centrum. Ze hebben er geen eigen chalet, maar gebruiken een vleugel van het hotel waarin appartementen zijn gevestigd, zodat ze optimale privacy hebben. Een redelijk normale kamer kost al snel zo'n 700 euro per nacht, de appartementen zijn aanzienlijk duurder.

Pizzeria

Serveerster Barbara Herz, die al veertien jaar bij de pizzeria in Lech werkt, vertelt aan RTL Boulevard over hun jaarlijkse bezoek. Ze laat weten dat de prinsesjes ontzettend leuk zijn en ook makkelijke klanten zijn. Het gezin bestelt altijd dezelfde pizza, namelijk de pizza Calabrese. Deze pizza is belegd met tomaten, mozzarella, salami, schouderham en champignons. Klinkt niet verkeerd.

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails-a', container: 'taboola-below-article-5f69a361c9b22', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });

Laatste nieuws