10 royals die volledig de plank misslaan met hun outfit

Ze hebben persoonlijke stylisten, spiegels door het hele huis en vrijwel continu mensen om zich heen die hen waarschuwen op allerlei zaken. Toch slaan royals ook weleens de plank mis met hun kledingkeuzes. De 10 meest memorabele missers hebben we voor je opgezocht.

10 royals die volledig de plank misslaan met hun outfit

Anne

In 2011 kwam prinses Anne Mountbatten-Windsor als wandelende moestuin naar de Royal Wedding van de huidige Duke en Duchess of Cambridge. Het ensemble paste keurig, maar daar is ook alles mee gezegd...

Maria Teresa

Groothertogin van Luxemburg, Maria Teresa, dacht waarschijnlijk: colour blocking is hip, dus laat ik maar meedoen. De keus viel op dit onflatteuze pakje, wat ook nog eens niet afkleedde.

Eugenie

Philip Treacy-hoeden zijn geliefd onder royals en trekken zo erg de aandacht, dat je haast vergeet te kijken naar de jurk die prinses Eugenie van York droeg naar de bruiloft van William en Kate. Het is een jurk van Vivienne Westwood, die vermoedelijk zelden zoiets truttigs heeft afgeleverd.

Diana

Ondanks dat we het erover eens zijn dat prinses Diana een van de mooiste prinsessen was die we ooit hebben gekend, maakte zij ook weleens een blunder. Neem deze flamingoroze jurk die ze droeg tijdens een evenement in Florida.

Mette Marit

Experimenteren met je prinsessenlook is aan te moedigen wanneer je Máxima heet en erbij kijkt of je het zo bedoeld hebt. De nachtjapon die prinses Mette Marit hier draagt, in combinatie met al het zwart, was een moment waarop de stylist beter haar ontslag had kunnen indienen.

Máxima

Zelfs onze modekoningin begaat weleens een fout. Voor een bezoek van de Israëlische president Shimon Peres, in 2013, koos de koningin voor een jurk van Valentino. Dit ensemble had echter een Het Kleine Huis op de Prairie-uitstraling en zelfs een goede bh en tiara hadden deze jurk niet kunnen redden. En dan hebben we het nog niet eens over de stopcontacten, bedrading en vloerbedekking op de achtergrond.

Beatrice

Het gekreukelde bloesje, strikje uit de jaren tachtig en speldje van een kleuter doen niet veel goeds voor de prinses van York. Als we zien hoe ze er nu uitziet, kunnen we concluderen dat ze sindsdien van stylist is gewisseld.

Sarah

De groene kleur staat de hertogin van York erg goed, zeker bij haar rossige haar. Maar is er niemand, zelfs niet haar liefhebbende dochter naast haar, die de hertogin een corrigerende onderbroek had kunnen toeschuiven?

Elizabeth

In alle jaren dat koningin Elizabeth aan het roer staat, zag ze er uit om door een ringetje te halen. Op één keer na, in 1999 tijdens de Royal Variety Show. De rok, in combinatie met de top, handschoenen en gouden accessoires, zijn bij elkaar véél te veel van het goede.

Stèphanie

Wanneer je naast een schoonheid als koningin Letizia staat, is het belangrijk dat je zelf ook iets uit de kast haalt wat je laat stralen. Wat je dus niet doet, is een vuilniszak aantrekken, zoals de kroonprinses van Luxemburg deed.