5x modieuze warmhouders schoenen om te dragen in de kou

Het samenstellen van een outfit iedere ochtend zorgt al voor genoeg problemen. Past deze grote trui wel onder mijn getailleerde jas? Is een panty warm genoeg? En hoeveel lagen moet ik over elkaar aantrekken? En, misschien wel de belangrijkste vraag, welke schoenen trek ik aan? Elegance selecteert haar 5 favorieten, die niet alleen modieus, maar ook praktisch zijn. 

1. Korte laarzen met grove zolen

Met dank aan Prada zijn grove zolen helemaal hip deze winter en daar zijn we heel erg blij mee. De schoenen beloven stabiliteit op gladde stoeptegels én zitten heel comfortabel, vooral als je een hele avond hebt staan dansen op hakken.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Caroline Daur (@carodaur) op

2. Plateauzolen 

De dikke hak en lange neus/schacht maken deze schoenen perfect voor koud weer. Ze houden je voeten lekker warm en zijn goed te combineren met een mooie panty.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door María Bernad (@maria_bernad) op

3. Ballerina’s met lange schacht 

Net zoals de eerdergenoemde hakken, hebben ook deze ballerina’s een lange schacht. Dit zorgt voor extra bescherming van je voeten en omdat het een platte schoen is, zijn ze ook super comfortabel.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door E R I C A D A V I E S (@erica_davies) op

4. Hoge laarzen

Hoge laarzen tot aan je knie maken in 2019 een comeback en daar zijn we heel erg blij mee. Zitten lekker warm en staan goed met een jeans of jurk. De ideale schoen dus voor een koffie(date) of avondje uit.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Darja Barannik (@darjabarannik) op

5. Mary Jane-hakken

Wanneer je nog geen afscheid kunt nemen van een paar mooie hoge hakken, kies tijdens de feestmaand dan voor Mary Jane-schoenen. Deze hakken hebben een gesloten neus en handige enkelbandjes die voor extra steun zorgen.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door E R I C A D A V I E S (@erica_davies) op

Laatste nieuws