Fosbury & Sons opent eerste coworking space in Amsterdam

Altijd al willen werken in een Rijksmonument? Het voormalig Prinsengrachtziekenhuis in Amsterdam is door Fosbury & Sons omgetoverd tot stijlvol kantoorpand, inclusief werkplekken en meeting rooms. 

Belgisch

Voor het Belgische coworking-concept is dit de eerste internationale locatie. Het monumentale pand heeft een oppervlakte van 6.000 m2 en ruimte voor meer dan 250 bedrijven en ondernemers. Benieuwd wat voor ondernemers zich al hebben aangesloten bij Fosbury & Sons? Een indrukwekkend rijtje, met onder andere Blendle, Ace & Tate, Tony Chocolonely, The Media Nanny en Temper.

Prinsengrachtziekenhuis

‘Met Millten en Million Monkeys hebben we bewust gekozen voor een joint venture voor de exploitatie van het voormalig Prinsesgrachtziekenhuis. Dat we intrek mogen nemen in dit prachtige grachtenpand met zoveel historie, is bijna onwerkelijk. En we geloven dat Nederland klaar is voor onze visie: elegant ingerichte werkruimtes die een professionele, maar warme uitstraling hebben’, vertelt Stijn Geeraerts, medeoprichter van Fosbury & Sons. Bekijk hieronder de beelden.

 

Fosbury&SonsPrinsengracht0373

Fosbury&SonsPrinsengracht0352

Fosbury&SonsPrinsengracht1207

Fosbury&SonsPrinsengracht1615

Laatste nieuws