De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels!

Dit kun je verwachten in de extra dikke herfstmode-special. 

Elegance

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de extra dikke herfstmode-special? Lees mee!

Mode

De herfst wordt wat de mode betreft allesbehalve saai; kleurrijke wolpatronen, rood soepel leer en zwarte lak voeren de boventoon. We laten je zien waarom je met luipaardprint, herfstpastels en de klassieke ruit altijd goed zit deze herfst én hoofdredacteur Hilde Veeren deelt haar favoriete items voor tijdens een weekendje weg in het najaar. Kortom: deze gloednieuwe editie van Elegance staat bombol inspiratie voor de allerleukste herfstoutfits.

Interviews

Culinair auteur Vanja van der Leeden (48) en culinair fotograaf Remko Kraaijeveld (54) zijn alweer tien jaar happily getrouwd en wij spraken het stel over hun liefdesverhaal. Ook vind je in deze editie een interview met Edouard Vermeulen, de man achter NATAN, wiens creaties regelmatig op de rode loper te bewonderen zijn. Verder spraken we onder andere met zakenvrouw, ontwerpster en feministe Diane von Furstenberg, Star Wars-actrice Daisy Ridley en hospitality-trainer Tanja Schilthuizen.

Tekst gaat verder onder de foto.

Travel & lifestyle

Behalve het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, delen we in de nieuwe Elegance een inkijkje in het prachtige Casa Terra Familia op Ibiza. Daarnaast delen we een lijstje met de elf meest welnessplekken ter wereld en verklappen we welke essentials deze zomer onmisbaar zijn op reis. Nederlandse Parisienne Renée K vertelt je meer over haar favoriete, écht Parijse merken en we delen een aantal van de overheerlijke, vegetarische gerechten van Anna Jones.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar ook het verhaal van de grootmeester van de Japanse schilderkunst, Katsushika Hokusai. Verder gaan we in gesprek met Karen Swan, die onlangs het boek Stormgloed uitbracht - het derde deel in de Het wilde eiland-serie. Hoofdredacteur Hilde sprak haar in Amsterdam over haar inspiratie, favoriete karakters en haar leven als auteur.

Beauty

We delen alles over onze favoriete producten voor een stralende huid en praten je bij over alle beauty musthaves deze herfst. Ook ontdek je het verhaal achter het iconische parfum: Chanel N°5, én geven we de ultieme tips voor een gezonde body en mind.

Golf Special

Te leuk: deze extra dikke editie van Elegance bevat een heuse Golf Special. Hierin vind je alle tips & tricks voor op de golfbaan die je nodig hebt, lees je hoe Miss Montreal helemaal zen wordt van golf en zie je hoe de redactie het er zelf vanaf bracht op de green tijdens een golfclinic.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkels, dus haal hem snel in huis!