Zin in een romantische getaway? Boek een overnachting bij The Duke Boutique Hotel

Hier ontbreekt het je aan niets.

The Duke Boutique Hotel

Als we aan Den Bosch denken, fantaseren we al snel over die heerlijke Bossche bol, de bekende Tramkade én over de prachtige kastelen in de omgeving. Den Bosch leent zich perfect voor een romantisch weekend weg. Nog geen idee waar je wil overnachten? We tippen je graag The Duke Boutique Hotel.

The Duke Boutique Hotel

In het hart van 's-Hertogenbosch vind je in een voormalig postkantoor het The Duke Boutique Hotel. In het prachtige hotel bevinden zich zeventien kamer en suites die allen in 2023 een make-over hebben gekregen. De stijl die de kamers en suites hebben gekregen, wordt omgeschreven als 'Scandinavisch ontmoet Parijs chique.' Wie hier een overnachting boekt, is er dan ook van verzekerd dat het je aan niets zal ontbreken.

In elke kamer kun je gebruik maken van high-speed wifi, tv met Netflix-functie en een regendouche. De bedden liggen megacomfortabel en de kamers en suites zijn allemaal sfeervol ingericht. Wil jij je overnachting extra bijzonder maken? Kies dan voor een overnachting in de suite balcony, waar je een mooi balkon bij je kamer hebt. Wil je genieten van een privésauna? Overnacht dan in de Sauna Suite.

Fijne extra's

Bij het The Duke Boutique Hotel is overal over nagedacht om je verblijf zo fijn mogelijk te laten zijn. Zo kun je elke ochtend genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet dat zorgvuldig is samengesteld en voornamelijk uit biologische ingrediënten bestaat. Ook kun je gebruik maken van een wasservice, conciërgedienst, taxitransfer en nog veel meer. Heb je een hond en wil je die het liefst meenemen naar het hotel? Ook daar zijn mogelijkheden voor. En extra leuk: als je een overnachting bij het hotel boekt kun je genieten van gratis koffie, thee, fruit en snacks in de woonkamer.

Fantastisch uitzicht

Wie een kijkje neemt op Google Maps kan al zien dat The Duke Boutique Hotel zich pal naast de Sint Janskathedraal bevindt. Boek jij een overnachting in de St. John Suite? Dan heb je een prachtig uitzicht op deze kathedraal. Vanuit de Duke Suite heb je een panoramisch uitzicht over de binnenstad.

Leuke omgeving

Als je hotel uitwandelt, sta je in een mum van tijd in een van de leukste straatjes van Den Bosch: de Korte Putstraat. Aan deze straat zijn diverse restaurants te vinden met fijne terrasjes. Heerlijk om neer te strijken met mooi weer! Ook ben je binnen vijf minuten lopen op de prachtige markt van Den Bosch.

Luxe gym

The Duke Boutique Hotel deelt het pand met onder andere een luxe gym. Hotelgasten kunnen hier gratis workouts krijgen om u tegen te zeggen. De sportschool heeft namelijk een fijne yoga hub waar je een ontspannende yogales kunt volgen. Wil juist gebruik maken van de Technogym apparaten? Dan kun je eerst een snelle en eenvoudige bodyscan laten uitvoeren. Na de bodyscan kun je een gepersonaliseerde work-out volgen waarbij de apparatuur zich automatisch aanpast aan jouw lengte en kracht. Ideaal!

Lifestyle
  • The Duke Boutique Hotel