Deze 3 kapsels zijn het mooiste voor grijs haar

Mooi!

2024 EMA Awards Gala

Beginnen de eerste grijze haren zich te vertonen? Of heb jij al langer een prachtig grijs koppie? Niet alle kapsels laten jouw grijze haren schitteren, maar deze drie wel!

1. Donkergrijze krullen

Onlangs verraste Tia Mowry haar volgers met een foto waarop ze een nieuw kapsel droeg. De actrice verruilde haar lange, zwarte lokken voor een donkergrijze, krullende pixie cut. Een prachtig kapsel om te proberen als je je grijze haren wil omarmen, maar bang bent voor de grandma-look. Tia bewijst hier dat je ook met grijs haar nog piepjong kan lijken. Haarstylist Dr. Roshan Vara vertelt bovendien aan She Finds dat het kapsel niet veel onderhoud en styling vereist. “Daarnaast kan het ervoor zorgen dat fijner, dunner haar er voller uitziet als het op deze lengte wordt gehouden.”

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door TiaMowry (@tiamowry)

2. Asgrijs met messy pony

Jane Fonda is een inspirerende vrouw op alle vlakken, maar over haar uiterlijk raken we maar niet uitgepraat. De actrice heeft inmiddels de respectabele leeftijd van 86 jaar bereikt, maar ziet er nog altijd fantastisch uit – en dat is mede te danken aan haar fraaie kapsel. Net zo’n coupe als Jane? Vraag je kapper dan om een ​​gelaagde, zijwaarts vallende pony. Dit kapsel maakt je gezicht zachter, geeft je een jeugdige, frisse uitstraling en is bovendien tijdloos.

View this post on Instagram

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

3. Zwart-grijze pixy cut

Wie zegt dat een grijze coupe helemaal grijs moet zijn? Als je het aandurft, is het juist leuk om te experimenteren met meerdere haarkleuren. Halle Berry deed het al eens voor met een zwart-grijze pixy cut. Volgens Dr. Roshan Vara kan dit statement-kapsel “afbreuk doen aan de uitstraling van fijn of slap haar en dimensie aan het haar toevoegen.” Door net als Halle een pony toe te voegen, ziet je haar er nog voller uit.

Grijze coupe

Lang tot aan je billen, een bob of een pixie cut; waar je ook voor kiest, het belangrijkste is dat jij je fijn voelt bij je kapsel. Jij moet er immers mee rondlopen! Enne, heb je hier en daar wat grijze plukken, schroom dan niet om je hele haar grijs te verven. De kleur is al langere tijd populair en al lang niet meer oubollig.

Bron: Beau Monde | Beeld: NL Beeld