Nicola Peltz leent iconisch item uit kledingkast van schoonmoeder Victoria Beckham

Een iconisch jasje uit Victoria's Posh Spice-tijd.

Los Angeles Premiere Of Lola

Als je schoonmoeder een verfijnd gevoel voor mode heeft én dezelfde maat heeft als jij, dan kun je het toch bijna niet laten om eens een item uit haar kledingkast te lenen? Het is in ieder geval wat Nicola Peltz Beckham moet hebben gedacht.

Victoria's kledingmerk

Met het stijlgevoel van Nicola's schoonmoeder Victoria Beckham is niets mis. Sinds 2008 runt ze haar gelijknamige modemerk Victoria Beckham en het label lijkt met de jaren succesvoller te worden. Vele A-listers hebben wel een Victoria Beckham in hun kast hangen. Ook schoondochter Nicola werd verscheidene keren in een creatie van haar schoonmoeder gespot. De 29-jarige droeg onder andere een VB-look tijdens de première van de Netflixdocumentaire Beckham.

Natuurlijk is het logisch dat je als liefhebbende schoondochter af en toe een kledingstuk draagt dat afkomstig is uit de collectie van je schoonmoeder. Maar een iconisch kledingstuk uit haar eigen kledingkast lénen, dat is natuurlijk wat anders. Toch lijkt het erop dat Nicola sinds kort toegang heeft tot Victoria's garderobe.

Gespot in de iconische racer jacket

Tijdens Victoria's Spice Girl dagen experimenteerde de voormalig zangeres erop los met haar looks en kapsels. De ene look succesvoller dan de ander (kan iemand zich de van top tot teen leren looks van Victoria en haar man David Beckham in 1999 nog herinneren?).

Onder de noemer succesvol valt absoluut de zwart-wit-blauwe biker jacket die Victoria in 2001 droeg. Het jasje van Dolce & Gabbana is een absolute icoon geworden en niemand minder dan Nicola werd er afgelopen woensdag tijdens Paris Fashion Week in gespot. Zij en haar man Brooklyn Beckham waren vermoedelijk in de stad vanwege de AW24 fashion show van Victoria.

Nicola deelde de look ook op haar social media. Ook plaatste ze daarbij een foto van haar schoonmoeder die het jasje destijds rockte. "My style icon", schreef de actrice erbij.

Nicola en Victoria

In 2022 stapten Nicola Peltz en Brooklyn Beckham in het huwelijksbootje na een relatie van twee jaar. De twee wisselden het jawoord uit in Palm Beach in de Amerikaanse staat Florida. Vlak nadat het stel als man en vrouw door het leven ging, deden geruchten de ronde dat Victoria het niet bepaald goed kon vinden met haar nieuwe schoondochter. Zo schreef Page Six dat een bron hen had verteld dat Nic en Vic niet met elkaar praten en dat hun vibe 'horrendous' is, en dat terwijl de vrouwen nooit tekenen vertoonden van een verstoorde band.

Sterker nog, de twee lijken het juist goed met elkaar te kunnen vinden. Zo deelde Nicola destijds een lieve post op Instagram om haar schoonmoeder te feliciteren met haar verjaardag. "Je bent zo'n rolmodel voor me en ik hou heel veel van je", luidde haar berichtje toen.

Beeld: NL Beeld