Last minute kerstcadeau: de Rosalique Christmas Gift Set

Met deze Christmas Gift Set maak je een prachtig statement richting al je dierbaren!

Ben jij nog op zoek naar de perfecte kerstcadeaus, maar kan je niks vinden? Geen zorgen, wij helpen je. Al eerder schreven we over de Elegance Christmas Favorites, maar zocht je naar nóg meer inspiratie? Dan zijn wij ook daar niet de moeilijkste in. Zo hebben we nog een té leuk last minute kerstcadeau gevonden voor op de lijst: de Rosalique Christmas Gift Set.

Christmas Gift Set

De feestdagen staan om de hoek, en daarom wil Rosalique iedereen graag in de kerstsferen brengen door wat inspiratie te geven wat betreft het perfecte kerstcadeau. Precies daarom is de Rosalique Christmas Gift Set een perfect cadeau voor onder de kerstboom.

Met deze Christmas Gift Set maak je een prachtig statement richting al je dierbaren en iedereen die je een flinke dosis zelfvertrouwen gunt. Rosalique is de reddende engel! De gift set bevat verzorgende ingrediënten als a-Bisabolol, Zeoliet, Provitamine B5, Urea en Shea Boter die bewezen effectief te zijn tegen de rode huid. Daarnaast camoufleer je met de producten ook meteen de roodheid, zodat je dierbaren vol zelfvertrouwen kunnen genieten van de feestdagen.

Rosalique Christmas Gift Set €49,95 

Perfecte combinatie

De Christmas Gift Set heeft een uniek limited edition design en bevat ook nog eens de Rosalique 3 in 1 Anti-Redness Miracle Formula SPF 50 en de Rosalique Miracle Brush. Deze combinatie vormt het perfecte duo voor een egale teint tijdens de feestdagen. Rosalique is een compleet verzorgingsproduct, maar je kunt Rosalique ook mengen met een foundation en gebruiken als een tinted moisturizer, make-up primer of een kleur corrigerende concealer. Het wordt een beigekleur wanneer je het uitsmeert tijdens het aanbrengen en geeft een lichte-medium dekking. Til je feestlook dus naar een hoger niveau met de Rosalique Christmas Gift Set!

Beeld: Rosalique