De Enige Echte Grote Jaarhoroscoop van de Ram

Wat zeggen de sterren over 2024?

Een nieuwe liefde, een carrièreswitch... Of staat er een verhuizing op de planning? Wat de sterren ook voor je in petto hebben, met de Grote Jaarhoroscoop van Elegance ben je op alles voorbereid in 2024. En precies daarom lichten we alvast een tipje van de sluier op voor het sterrenbeeld Ram!

Gezondheid

Met een overvolle agenda is het in 2024 belangrijk om veel aandacht aan je gezondheid te besteden. Goed eten, goed hydrateren, goed slapen en vooral voldoende bewegen en ontspannen. Wandelen, fietsen en als het kan lekker naar de sportschool om je algehele conditie op te krikken is geen overbodige luxe.

Wat extra spierkracht zal je houding goed doen. Vooral in de maanden maart, april, september en oktober kom je om in de extra verplichtingen en verantwoordelijkheden. Een goede en strakke planning voorkomt dat je het overzicht verliest en onnodig gestrest raakt.

Omdat je je handen vol hebt aan je werk, je financiën en je persoonlijke ontwikkeling, besteed je minder tijd aan het gezinsleven. Natuurlijk niet vanwege desinteresse, maar omdat alles redelijk vanzelf gaat. Er is geen sprake van gedoe, iedereen heeft het naar zijn zin en ook de kinderen gaan goed.

Quality time

In juli en augustus daarentegen staat ‘thuis’ wel zomaar weer boven aan je prioriteitenlijstje. Quality time met partner en kroost gaat dan voor alles. Aan het eind van het jaar gaan de handen uit de mouwen, dan wordt er thuis flink geklust.

Ook benieuwd wat jou staat te wachten op het gebied van liefde, gezondheid, huis en in je carrière? Je leest de rest van je horoscoop in de Elegance die nu in de winkel ligt. Geen zin om naar de winkel te gaan? Bestel hem dan online op tijdschrift.land!

Tekst: Nathalie Kriek | Illustraties: iStock