Charlize Theron over vrouwelijkheid: 'Het geeft je het gevoel dat je de wereld aan kunt'

'Vrouwelijkheid anno 2023 is dat wat je zelfvertrouwen geeft', aldus de actrice.

Charlize Theron werkt al vijftien jaar samen met Dior en is al net zo lang het gezicht van l'Or de J'adore. In de gloednieuwe Marie Claire praat ze dan ook openhartig over de samenwerking, de nieuwe l'Or de J'adore en over wat vrouwelijkheid voor haar betekent.

Over de samenwerking met Dior

“Ik voel me vereerd dat ik al 15 jaar met Dior mag werken. Het voelt als een familie waarmee ik veel herinneringen deel. Dior inspireert me met de manier waarop het huis zich toewijdt aan het empoweren van vrouwen, met producten en sociale initiatieven die ervoor zorgen dat vrouwen zich elke dag mooi en zelfverzekerd voelen. Dat probeer ik mee te nemen: niet alleen zélf zelfverzekerd zijn, maar ook alles in mijn macht doen om de vrouwen in mijn leven te empoweren.”

Over vrouwelijkheid

“Vrouwelijkheid anno 2023 is dat wat je zelfvertrouwen geeft. Wat jou het gevoel geeft dat je de wereld aankunt. Kracht en moed. De J’adore-vrouw heeft zich door de jaren ontwikkeld en is gegroeid en volwassen geworden in haar reis door het leven. Dit heeft haar gebracht tot waar ze nu is.”

Over de nieuwe l’Or de J’adore

“De geur is intoxicating. Een rijk, uitgebalanceerd en puur boeket dat je meteen een goed gevoel geeft. Het dragen ervan voelt als een luxe. Het flacon is een tijdloos piece of art dat voor deze nieuwe versie een boost heeft gekregen. Een ode aan wat al was maar dan nóg mooier. Ik ben altijd bewust bezig geweest met het milieu, en in de wereld waarin we vandaag de dag leven is het fijn dat er nu ook een refill-optie is. Alle kleine beetjes helpen.”

Verder lezen? Het gehele interview met Charlize lees je nu in de nieuwe Marie Claire. Hierin vertelt ze onder andere meer over haar liefde voor bloemen en deelt ze haar favoriete beautyproducten. Nu in de winkel! 

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld