De favoriete foundation van Jennifer Garner shop je nu voor een spotprijsje

Oeh!

STARZs Party Down Season 3 FYC Screening Event - LA

Op het witte doek wil je natuurlijk stralen, maar zelfs dan kiezen de Hollywoodsterren voor gemak. Actrice Jennifer Garner is daar een goed voorbeeld van, want voor de foundation die zij gebruikt hoef je echt niet diep in de buidel te tasten!

Goedkope foundation

Jennifer Garner mag dan een Hollywoodster zijn, maar ze loopt echt niet altijd in de duurste outfits rond. Jennifer Garner hangt regelmatig de moderegels aan de wilgen en kiest vaak comfort boven alles. Van een comfortabele overall tot haar trouwe zwarte Spanx-legging: de actrice hoeft al die poespas niet. Ook op beautygebied kiest Jennifer voor een goedkope, maar fijne foundation.

Black Friday

Een foundation van Charlotte Tilbury of Chanel? Welnee, Jennifer heeft al jaren de populaire foundation va Neutrogena. Deze foundation is multifunctioneel, want naast een goede dekking voor je huid, werkt deze crème ook als moisturizer. De crème hydrateert je huid voor 24 uur lang. Daarnaast zou-ie rimpels en fijne lijntje dekken en tegengaan. Ook krijg je er een glowy look van. Wat de foundation nog leuker maakt? De prijs! De tint is nu in de sale speciaal voor Black Friday. Voor maar $10 scoor je al een flesje. Hallo, kerstcadeau!

Nieuwe look

Onlangs verraste Jennifer haar volgers op Instagram nog met een nieuwe coupe. Ze verfde haar lokken namelijk in een nieuwe, bruine tint. Ze deelde zelf een video van het resultaat.

De nieuwe haarkleur van Jennifer wordt ook wel omschreven als 'beurre brunette', ofwel luxueuze, subtiel ogende highlights in donkerbruin haar. Haar volgers zijn duidelijk enthousiast over haar nieuwe coupe, want in de comments wordt de actrice overspoeld met complimentjes. Looking good, Jennifer!

Bron: In Style | Beeld: Instagram, NL Beeld

Personality
  • HOLLYWOOD, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - JUNE 03: American actress Jennifer Garner arrives at STARZ's 'Party Down' Season 3 FYC Screening Event held at the Hollywood Athletic Club on June 3, 2023 in Hollywood, Los Angeles, California, United States., Credit:Xavier Collin / Avalon