NATAN deelt foto's van speciale jubileumtentoonstelling

Een unieke ervaring, zo is aan de beelden te zien.

Modemerk NATAN bestaat dit jaar veertig jaar. En om deze grote mijlpaal te vieren, presenteert Natan een adembenemende levende tentoonstelling en de lancering van een speciaal boek met de titel ‘Edouard‘, welke vernoemd is naar de artistiek directeur van het modehuis, Edouard Vermeulen. Tot en met 26 november is de tentoonstelling open voor bezoek en om dit te vieren deelt NATAN nu een aantal geweldige foto's van de tentoonstelling met de buitenwereld.

40-jarig jubileum

Het speciale boek ter ere van het 40-jarig bestaan van NATAN brengt zowel herinneringen als toekomstperspectieven samen. Zo zijn er nooit eerder vertoonde foto’s in het boek te zien, die de emotionele geschiedenis van het huis weerspiegelen.

Maar het boek is niet het enige waar NATAN zijn jubileum mee viert. Zo is er ook nog een unieke tentoonstelling die in samenwerking met het Modemuseum van Brussel te zien is. Van 1 tot en met 26 november kunnen liefhebbers van het modemerk voet zetten in het prachtige Espace Vanderborght om daar 50 unieke modellen van Couturejurken te aanschouwen.

Beelden

Ook is de tentoonstelling niet alleen maar een viering te zijn van het verleden, maar een vooruitblik van de schitterende toekomst van NATAN. En precies hierom nodigt het modemerk iedereen uit om deel uit te maken van deze unieke ervaring en om te genieten van de prachtige creaties die het team de afgelopen vier decennia heeft voortgebracht. Benieuwd naar de foto's van de tentoonstelling? Je ziet ze hieronder:

NATAN NATAN NATAN NATAN NATAN NATAN NATAN NATAN NATAN NATAN_Expo Vanderborght _©Marc Tops (40)

Unieke tentoonstelling

Al met al is het dus duidelijk dat de tentoonstelling en het boek een unieke ervaring zijn. Zo brengt de tentoonstelling het verleden en de toekomst van het modehuis samen, door middel van mode, creativiteit en visie. Het boek is daarnaast het document van een mensenleven, een prachtige collectie en een schatkaart voor verdere verkenning.

De tentoonstelling is tot en met 26 november 2023 te zien in het Modemuseum in Brussel. 

Tekst & beeld: NATAN