hannah introduceert Vanispot: een nieuw product om hyperpigmentatie tegen te gaan

Samen met de succesformule de Equalizer is Vanispot de gouden oplossing tegen hyperpigmentatie.

Een mooie, gezonde en stralende huid willen we natuurlijk allemaal. Anno 2023 is een goede skincare daarom ook een echte must geworden als we kijken naar de beautywereld. En omdat dit zo belangrijk is geworden, zag cosmeticamerk hannah hier meteen een gat in de markt in. Al eerder brachten ze daarom de succesformule ‘de Equalizer‘ op de markt, waar daarna het gloednieuwe product duo genaamd Vanispot volgde. Een product welke perfect aansluit op de Equalizer.

hannah Vanispot

Nadat het succesvolle product de Equalizer werd ontwikkeld om hyperpigmentatie tegen te gaan, is het team van hannah de uitdaging aangegaan om hyperpigmentatie nóg resultaatgerichter te kunnen verbeteren. Het duurde dan ook maar even voordat het team van hannah met het idee voor Vanispot kwam: een product duo – bestaande uit Spot on en Spot off – dat pigmentvlekken plaatselijk en bij de kern aanpakt door middel van de combinatie van actieve ingrediënten en hoog gedoseerde zuren. Deze ingrediënten en zuren zijn speciaal geformuleerd om in twee verschillende aanbrengfases te worden gebruikt.

Hannah Vanispot
Vanispot 2x 8ml/€85,-

Hyperpigmentatie bestrijden met Spot on en Spot off

Maar wat maakt Vanispot nou eigenlijk zo bijzonder? Dat zit hem met name in de unieke combinatie van zes verschillende zuren. Zo wordt hyperpigmentatie in de eerste fase dankzij ‘hannah Spot on’ al goed voorbereid. Door deze zuren wordt de cel vernieuwing namelijk gestimuleerd, waardoor het overmatige pigment al goed naar de oppervlakte van de huid wordt gehaald.

Dit maakt het gemakkelijker voor fase twee, waar je met ‘hannah Spot off’ de hyperpigmentatie met een mix van hoog geconcentreerde werkstoffen effectief bestrijdt. Het resultaat hiervan? Het overmatig pigment wordt afgestoten en de huid verhelderd, waardoor de pigmentvlek (vrijwel) niet meer zichtbaar zal zijn. En dat is natuurlijk het uiteindelijke doel.

Het gouden drietal

Al met al is de Equalizer in combinatie met de Vanispot dus een gouden drietal. Door middel van deze drie producten heb jij binnen no-time een vlekkeloze huid, waardoor jij je foundations, poedertjes en concealers linea recta vaarwel kan zeggen. Een prachtige glow zonder dat je daar enige effort voor hoeft te doen, dat wil toch iedereen?

Vanispot is vanaf nu verkrijgbaar bij de hannah huidcoach

Beeld: hannah

Laatste nieuws