Calvin Klein viert samen met Hailey Bieber en Brandon Flynn de feestdagen

Zo kom je de feestdagen fashionable door!

Calvin Klein heeft hun gloednieuwe Holiday campagne gelanceerd met Hailey Bieber en Brandon Flynn in de hoofdrol. De campagne staat geheel in het teken van de feestdagen, vastgelegd door James Brodribb. De collectie is een moderne interpretatie van klassieke feestelijke kleding.

Womenswear

De Holiday damescollectie bestaat uit prachtige ontwerpen met verfijnde stoffen, waarbij de feestdagen centraal staan. Opvallende stijlen en elegante silhouetten zijn niet weg te denken uit deze collectie, waarbij bijvoorbeeld de Slim Midi Satin Slip Dress staat voor een verfijnde elegantie.

Ook de Satin Maxi Slip Dress is een ware eyecatcher en is gemaakt van vloeiend satijn voor een gemakkelijk verfijnde look, aangevuld met de Wool Belted Wrap Coat met ceintuur voor een verfijnde warmte en sensualiteit. Maar we zien niet alleen maar jurken in de collectie. Zo is een chique variant van de smoking ook niet te missen.

Calvin Klein Jeans

Voor de Calvin Klein Jeans collectie worden de klassieke stijlen vernieuwd door een fashion design. De tijdloze silhouetten worden vernieuwd met nieuwe materialen. Zo is bijvoorbeeld het Denim Shirt een essentieel onderdeel van deze collectie en dé perfecte basic voor je outfit.

Daarnaast zijn de Slim Jean en Standard Straight Jean ook opnieuw ontworpen in flexibel stretchdenim zodat je de hele dag comfort ervaart – en dat terwijl je een jeans draagt. Ook truien, tops en jassen zijn niet te missen in deze collectie, waardoor je je garderobe helemaal afmaakt.

De collectie is nu verkrijgbaar bij Calvin Klein-winkels en via calvinklein.com.

Beeld: Calvin Klein