De nieuwe Elegance ligt in de winkel!

Dit kun je verwachten in de grote kunst & design special.

De nieuwe Elegance ligt in de winkel! Wat je kunt verwachten in de grote kunst & design special? Lees mee.

Kunst & design

In de nieuwe Elegance nemen we je mee in de wereld van kunst en design. Laten we je kennis maken met de creaties van Jeff Koons – de man die van kitsch kunst maakt, spreken we de koningin van de kunst in haute couture Ans Markus en Cocoonen we lekker in hartje Milaan. Naast al de prachtige kunst en design, delen we de laatste fashion trends op het gebied van wintermode, laten we de favoriete jassen van de redactie zien en vertellen we je over de comeback van de leren jas en de mooiste basics. Uiteraard vind je er ook de wishlist van topstyliste Lonneke Nooteboom.

Interviews

Het liefdesverhaal van Martine van Os en Wouter Stips begint ruim 45 jaar geleden als ze elkaar op de academie ontmoeten; zij leerling, hij docent. Hun liefde blijkt al snel te sterk. En nog steeds, juist dankzij alle ups en downs. Voor de rubriek Scènes uit een Huwelijk vertellen ze over het moment dat de vonk oversloeg, het huwelijksaanzoek en delen ze hun relatiegeheimen. We praten met Cor Bakker alle ups & downs van zijn indrukwekkende carrière, vertelt Julia Veer over haar beautymerk Clay And Glow en deelt regisseur Martin Scorsesse over de zesde samenwerking met Leonardo DiCaprio.

Tekst gaat verder onder de foto.

Wil je niet naar de winkel? Het nummer online bestellen kan hier.

Travel & lifestyle

Naast het nieuwste woon-, travel- en culinieuws, nemen we een kijkje in het prachtige stulpje van Andrada. En voor de nodige reismusthaves voor kleine escapes de zon, houden we je ook op de hoogte. Daarnaast leert Janine de Roode ons alles over comfort food tijdens de winterse periode en verrassende ingrediënten en smaken voor een heerlijke kom soep.

Kunst & cultuur

Je vindt zoals altijd de culturele tips op het gebied van film & tv, kunst, boeken en theater & muziek, maar – zoals we net al zeiden – ook het verhaal van Jeff Koons. Zijn werk is een mix van kunst en kitsch. De modern kunstenaar zoekt niets liever dan de grens op tussen kunstzinnigheid en banaliteit. Zijn doel: eenieders goede smaak op de proef stellen.

Beauty

Van een salonwaardige coupe tot een ‘reis’ naar de Himalaya: ook laten we je de nieuwste items zien die je beautyverzameling naar een hoger niveau tilt.

De nieuwe Elegance ligt nu in de winkel, dus haal hem snel in huis!