Sylvie Meis bevestigt relatie met nieuwe liefde

De presentatrice is weer helemaal gelukkig in de liefde.

Sylvie Meis is weer helemaal gelukkig in de liefde, zo showt ze vol trots op haar Instagram-account. Wekenlang gingen er geruchten rond dat de presentatrice een nieuwe relatie zou hebben, maar bleef het verdacht stil. Tot nu!

Daten

Nog niet zo heel lang geleden sprak Sylvie met de Duitse krant Der Wester over haar liefdesleven. Zo vertelde ze dat het voor haar moeilijker is om te daten. “Je weet nooit of mensen anders gaan reageren, omdat ze in eerste instantie misschien niet durven”, legt ze uit. “Als je met iemand aan het flirten bent en het is zo duidelijk dat ze weten wie je bent, vraag je je vaak af of dat de enige reden is dat ze geïnteresseerd zijn,” vertelde ze.

Over het algemeen heeft Sylvie alleen ‘goede date-ervaringen’ gehad, zo liet ze los aan de krant. Toch herinnerde ze zich nog één date, die allesbehalve leuk en gezellig was. “Hij was zo saai dat ik er hoofdpijn van kreeg”, vertelde Sylvie over die date. “Uiteindelijk vond ik een excuus om weg te lopen. Ik nam paracetamol en ging naar bed."

Happier than ever

Toch is Sylvie nu happier than ever, zo is te zien op haar Instagram-account. “Mijn liefde ❤️ @wimbeelen”, luidt de caption van haar meest recente Instagram-post. Op de foto zien we een stralende Sylvie met aan haar zijde, haar nieuwe lover Wim. Lief!

Dat Sylvie dus weer helemaal gelukkig is in de liefde, dat is een ding wat zeker is. Wij wensen Sylvie en Wim heel veel geluk samen!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, NL Beeld