Vera Wang onthult dat ze groot fan is van fastfoodketen McDonald's

'Ik bestel het soms twee weken achter elkaar iedere dag'

In gesprek met Page Six onthulde modeontwerpster Vera Wang recent dat ze groot fan is van McDonald's. Iets wat menig mens waarschijnlijk nooit had gedacht, als we kijken naar de killerbody die de 74-jarige modeontwerpster vandaag de dag nog steeds heeft.

McDonald's

"Ik eet wel McDonald's ja, absoluut", onthulde ze tijdens het gesprek. "Ik bestel het soms twee weken achter elkaar iedere dag, en dan eet ik weer iets anders." Maarre, dat is niet het enige waar de modeontwerpster fan van is. Zo haalt ze Dunkin' Donuts er ook nog eventjes bij. "Ik vind die gesuikerde met room gevulde donut lekker. Het is net een met jam gevulde donut, maar dan met vanilleroom erin. Die roze met hagelslag vind ik ook lekker."

Skincare

Naast een killerbody heeft de modeontwerpster ook nog eens een huidje waar je u tegen zegt. Ze zal het deels te danken hebben aan goede genen, maar wat natuurlijk geen kwaad kan is de moisturizer die ze elke dag trouw gebruikt.

We weten allemaal dat de juiste skincare-producten een groot verschil kunnen maken. Ook de modeontwerpster weet dat, al ging haar jongere zelf daar wat nonchalanter mee om, zo vertelde ze een jaar geleden in gesprek met The Strategist. “De meeste Aziatische vrouwen en mijn Aziatische vriendinnen aanbidden de zon niet zoals ik deed toen ik nog jonger was. Ik was een tennisspeler, een skiër, een golfer en nog veel meer.” Haar huid beschermen tegen de zon deed ze toen alleen nog niet. “Ik haatte alle zonnebrand die toen verkrijgbaar was”, onthulde ze. “Maar als ik nu mijn vriendinnen zie die 50, 60 of 70 jaar zijn, hebben ze allemaal een prachtige huid.”

Goede SPF

Als een ding daarom niet meer mag ontbreken in de skincare-routine van Vera, is het wel een goede SPF. “Het is nu essentieel voor me.” Welke SPF ze gebruikt, laat ze afhangen van waar ze is. Zo gebruikt ze op zonnige plekken als Miami of Californië graag een zonnebrand met een beschermende factor van 55, maar over het algemeen kiest ze voor SPF 30. “Ik gebruik RoC’s moisturizer met SPF wanneer ik in New York ben, want het beschermt mijn huid en ik ben er niet allergisch voor.”

Ook leuk: voor deze moisturizer hoef je niet heel diep in de buidel te tasten, want je kunt ze doorgaans verkrijgen voor rond de 30 euro. Niet écht een koopje, maar ook niet de ondergang van je maandelijkse skincare-budget!

Bron: Marie Claire, RTL Nieuws | Beeld: NL Beeld