Grey Blending: de nieuwe haartrend waar Meryl Streep de voorloper van is

Van haar signature blonde look, naar een witte bos haar.

A new season, a new hair color: dat is hetgeen wat actrice Meryl Streep gedacht moet hebben nu we het zomerse weer hebben ingeruild voor koude herfstdagen. Waar menig mens tijdens het herfst- en winterseizoen juist de stap zet om wat donkerder te gaan, vond de actrice het nodig tijd om haar blonde lokken te blenden met wat grijze tinten. Eerlijk is eerlijk: ze ziet er geweldig uit.

Witte bos met haar

We hoeven van Meryl Streep natuurlijk niet de verwachten dat ze ineens met een donkere coupe rond paradeert over de straten van Manhattan. Zo zijn we van de actrice natuurlijk haar prachtige blonde lokken gewend. Maar ook dat is voor Streep verleden tijd. Want wat blijkt? De actrice heeft haar blonde look ingeruild voor een geheel witte bos met haar. Wauw!

NL Beeld

Grey Blending-techniek

De actrice showde haar nieuwe coupe tijdens de 2023 Princess of Asturias Award-ceremonie op 18 oktober. Hier ontving ze de award for the Arts van niemand minder dan de koninklijke familie van Spanje.

Gehuld in een aantal prachtige outfits mocht Streep de prestigieuze prijs in ontvangst nemen – vol trots, natuurlijk. En naast al haar elegante outfits, leek het erop dat de actrice de zogeheten 'grey blending-techniek' heeft gebruikt. Deze techniek zorgt ervoor dat de overgang van je natuurlijk haarkleur naar een grijze haarkleur wat subtieler is. Door het grijze haar op een bepaalde manier te mengen met de natuurlijke lokken, blend het allemaal mooi in één geheel. Dat de techniek dus wel degelijk werkt, dat is een ding wat zeker is. En Meryl Streep is daar het levende bewijs van.

Bron: Vogue | Beeld: NL Beeld