Jada Pinkett Smith onthult dat zij en Will Smith al 7 jaar uit elkaar zijn

De twee zijn sinds 2016 uit elkaar.

Acteurskoppel Jada Pinkett Smith en Will Smith zijn al zeven jaar uit elkaar. In gesprek met People onthult de actrice dat ze al sinds 2016 niet meer samen is met Will.

Worthy

Op 17 oktober brengt Jada haar memoires Worthy uit. Haar memoires wordt omschreven als painfully honest en zou dan ook diverse (shocking) onthullingen bevatten. Hoewel Worthy nog niet uit is, doet Jada bij een aantal Amerikaanse al een boekje open over wat er te lezen valt. Zo vertelde ze People dat zij en Will sinds 2016 volledig gescheiden van elkaar leven.

Aan Hoda Kotb vertelde de actrice dat zij en Will gescheiden van elkaar leven, maar dat er papier nooit een echtscheiding is aangevraagd. "Ik heb beloofd dat er nooit een reden zou zijn om te scheiden. Het is een belofte die ik niet wil breken." Aan People vertelt Jada dat het koppel probeert uit te zoeken hoe de toekomst eruit zal zien. "We hebben samen zwaar werk verricht. We hebben echt een diepe liefde voor elkaar en we gaan uitzoeken hoe dat er voor ons uitziet in de toekomst."

Huwelijk

Over de exacte reden van de breuk, laat Jada zich niet uit. Volgens de actrice heeft de scheiding te maken met een heleboel dingen. "We waren moe van het proberen. We hielden te veel vast aan de ideeën en verwachtingen die we van elkaar hadden."

Jada en Will kregen in 1995 een relatie. In november 1997 vroeg de acteur zijn vriendin ten huwelijk en vier maanden later stapten de twee in het huwelijksbootje. Kort daarna kregen ze samen hun eerste kindje: Jaden Christoper Syre Smith. In 2000 werd hun dochter Willow Camille Reign geboren. Uit een eerder huwelijk heeft Will zoon Willard Carroll Smith aka Trey.

Bron: Nu.nl, VRT | Beeld: Nl Beeld