Deze Pieces-set gaat momenteel viraal en wij snappen wel waarom

Deze set wil je hebben.

Hoe leuk kleding van high street labels ook kan zijn, veel modeliefhebbers hebben wel een aantal designeritems op hun wenslijstje staan. Een probleempje: die prijzen matchen niet met de meeste budgetten. Des te leuker vinden we deze Pieces-items die best door zouden kunnen gaan voor designer.

Populaire items

Momenteel gaan er meerdere items van Pieces viraal op TikTok. De reden: ze zijn betaalbaar, van goede kwaliteit en ze hebben wat weg van de items van het razend populaire GANNI. Het modelabel staat bekend om het maken van kleurrijke, fijne en vooral leuke stukken. En items die precies voldoen aan die GANNI-aesthetic zijn nu ook te koop bij Pieces. Op TikTok gaat de set zelfs viraal.

Het gaat om een katoenen set bestaande uit een top en een broek. De top is playful met drie strikken en de kenmerkende verticale strepen, en de broek matcht er perfect bij. Laatstgenoemde is voorzien van een elastische tailleband, relaxed fit en is high-waist, waardoor die ook nog eens heerlijk zit.

De set is momenteel verkrijgbaar voor €101,98 in totaal. €46,99 voor de top, €54,99 voor de broek. En wacht niet te lang met je aankoop, want de set gaat heel snel over de (virtuele) toonbank.

En mocht je achter het net vissen, momenteel heeft Pieces ook nog andere items in het assortiment die er erg GANNI-esque uitzien. Zo zijn er momenteel ook nog andere blouses verkrijgbaar zoals die hierboven, maar dan in andere kleuren. Ook deze worden verkocht voor €46,99. Nee, niet goedkoop, maar wel een stuk betaalbaarder dan een GANNI-item!

Bron: Pieces, TikTok | Beeld: NL Beeld, Pieces