Victoria Beckham was altijd al Posh en daar plaagt David haar graag mee

Een fragment uit de docuserie Beckham gaat momenteel viral.

Mocht je het gemist hebben, de docu Beckham over het leven van ex-prof voetballer David Beckham is sinds enkele dagen te streamen op Netflix. Ook zijn vrouw Victoria Beckham is erin te zien. En een scène tussen de twee gaat momenteel de hele wereld over.

De scène

Natuurlijk geloven we dat David Beckham en Victoria Beckham keihard hebben gewerkt om hun carrières succesvol te maken. Met name de jeugd van David wordt in de docuserie belicht, maar ook Victoria licht een tipje van de sluier op. "We're very working class", stelde de modedesigner, hintend op een nederig begin. Maar daar is David, die zich in de kamer ernaast bevindt en het hoort, het niet helemaal mee eens....

"Wees eerlijk", vraagt David van haar, terwijl hij zijn hoofd om de hoek steekt. Victoria kan niet ander dan zeggen dat ze eerlijk is, maar dat is voor haar man niet genoeg. "In welke auto reed je vader je naar school?" VB's antwoord? Dat het niet zo simpel is, maar na aandringen van de ex-voetballer antwoordt ze de vraag toch. "In de jaren 80 had mijn vader een Rolls-Royce." David, die zijn vrouw met liefde lijkt te plagen, antwoordt met een grijns: "Thank you", en verlaat de kamer weer.

Viraal

Hoewel de scène misschien maar twee minuten in beslag neemt en de docuserie vooral Davids leven belicht, is het juist dit fragment dat viraal gaat. Op TikTok, op Instagram, op Facebook, op YouTube, en vele media schrijven erover. "Ik kan niet stoppen met lachen. Ze werd natuurlijk om een reden Posh Spice genoemd. Ik hou van haar", is een reactie op TikTok. Ook kunnen velen het niet laten om te benoemen dat de chemie tussen Victoria en David nog altijd aanwezig is.

Ook zien we verderop in de documentaire dat David zijn vrouw door en door kent. Zo stelt Victoria op een gegeven moment dat ze moet werken en naar de fashion factory gaat. Maar de 48-jarige heeft door dat dit niet waar is. "Wat ga je echt doen?", vraagt hij haar. "Een facial", geeft Victoria toe. En opnieuw kan David een lach niet onderdrukken.

https://www.youtube.com/watch?v=M9Qv1WRcGYw

In de docuserie komt ook nog Davids vermeende affaire met zijn voormalig persoonlijke assistent aan bod. De twee zijn daar ondanks de hardnekkige berichtgeving samen uitgekomen. "Ik weet eerlijk gezegd niet hoe we dat hebben overleefd", deelde David. "Victoria is alles voor me. Het was moeilijk om te zien dat ze pijn had... Wat we hadden was het waard om voor te vechten."

Bron: Beckham (Netflix) | Beeld: NL Beeld