Elegance tipt: de leukste to do's in oktober

Pak je agenda er maar bij!

Van unieke activiteiten tot een heerlijk me-time moment en van een bijzonder pop-up tot een must see documentaire: iedere maand staan er nieuwe to do’s in de Elegance-agenda voor je klaar.

Tweede editie van het ADE Golf Tournament

Het ADE Golf Tournament is terug voor de langverwachte tweede editie. Dit speciale tournament zal plaatsvinden op vrijdag 20 oktober op The International: één van de beste golfbanen van Nederland. En zoals de naam het al zegt, vindt de tweede editie van het tournament plaats tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) waardoor (dance) music professionals uit de hele wereld naar Amsterdam afreizen. Doordat de eerste editie een groot succes was, nodigen organisatoren Marc Wesseling en Eric Keijer artiesten, boekingsagenten, promotors en liefhebbers uit de wereld van muziek, entertainment en media uit voor een dag ontspanning. Wil jij als organisatie dus deelnemen aan dit té leuke evenement?

Inschrijven kan via www.ade-golf.com.

Beeld: ADE Golf Tournament

Buccal Facial bij BLOY Institute

Een groot favoriet van de grootste wereldsterren is de zogeheten Buccal Facial. En goed nieuws, want deze behandeling kun je ook gewoon krijgen in ons kikkerlandje. De Amsterdamse kliniek BLOY Institute voert deze behandeling namelijk ook uit, maar dan op een nóg uniekere wijze. Deze gezichtsmassage stimuleert de spieren in de hals, decolleté, nek, gezicht en hoofd, maar was tot nu toe altijd al het best bewaarde geheim in Hollywood. Bij BLOY Institute worden er namelijk producten van het exclusieve, anti-aging merk LABAREAU gebruikt, waardoor je huid niet alleen profijt heeft van de techniek, maar ook van de luxeproducten. Wil jij dus de Nederlandse upgrade van de favoriete facial van onder andere Meghan Markle, Jennifer Lopez en Kate Moss ervaren? Dan ben je bij BLOY Institute aan het juiste adres.

Beeld: BLOY Institute

The House of Beauty in het teken van Breast Cancer Awareness Month

Van 11 tot en met 14 oktober opent Estée Lauder Companies The House of Beauty pop-up haar deuren aan de Haarlemmerdijk 137 van 11:00 uur tot 18:00 uur. Het doel van deze pop-up is om meer bewustwording te creëren rondom borstkanker. Estée Lauder Companies besteedt ieder jaar aandacht voor borstkanker om op deze manier de onderzoeksfondsen te ondersteunen. Een mooi doel, met een creatieve invulling. Wat je kan verwachten van de pop-up? Onder andere beautyrituelen, verschillende Pink Ribbon Limited Edition beautyproducten, spa-behandelingen, how to's, skincare routines hoofdhuidanalyses en yogales waarbij je tegelijkertijd een bijdrage leveren aan onderzoeken. Zeker een bezoekje waard!

Om deel te nemen aan de beautyworkshops, tutorials en yogalessen is inschrijving verplicht via www.houseofbeauty.com.

Beeld: Estée Lauder

Lekker voor de buis

Vorige week ging de documentaire KANE- A Story Recorded in première. Aan de hand van nooit eerder vrijgegeven privé-opnames wordt het verhaal verteld van één van Nederlands grootste muziekband aller tijden: KANE. De ruim 100 uur aan privé-opnames van oprichters Dinand Woesthoff en Dennis van Leeuwen vormen de basis van deze vierdelige documentaireserie gemaakt in KANE-stijl: rauw, eerlijk en intens.

In de docu geven Dinand en Dennis voor het eerst tekst en uitleg over het waarom achter het stoppen, iets wat tot de dag van vandaag een groot vraagteken is gebleven voor hun fans. Ook blikken betrokkenen en hoofdrolspelers uit die tijd terug, waaronder voormalig manager Edwin Jansen, oud-bandleden zoals Cyril Directie en Martijn Bosman, oud-TMF DJ’s Isabel BrinkmanBridget MaaslandDaphne Bunskoek, radio DJ’s Rob StendersEric Corton en Giel Beelen, internationale topproducer Tim Palmer, platenbazen Tony Berk en Sara Silver en ook de vrouw van Dinand, Lucy Woesthoff komt uitvoerig aan het woord.

KANE- A Story Recorded is nu te streamen bij Videoland!

Wil jij liever nóg meer leuke films, docu's en series op de planning hebben staan? Ook dat is geen probleem, want zoals we van de streamingsdiensten gewend zijn is ook deze week het aanbod weer aangevuld. Zo stream je nu op Netflix de film Love is in the Air. Op Disney+ kun je genieten van het vierde seizoen van The Kardashians en op HBO Max van series als Starstruck seizoen 3 en The Freak Brothers seizoen 2. Fijn weekend!

Beeld: NL Beeld