Wil je hebben: dit hydraterende serum zorgt voor een glowy skin

Oui, oui, Paris!

Het hebben van een perfecte skincare routine is essentieel voor een gezonde en stralende huid. Een cleanser, een moisturizer, een maskertje en een goede SPF zorgen voor een gezonde basis. Maar een serum met extra vitaminen, meer hydratatie en gladmakende ingrediënten geven je huid nog die éxtra oppepper. Met dit serum uit Parijs maak je je huid helemaal gelukkig!

Hydraterend serum

In Parijs weten ze heel goed welke producten wonderen doen met je huid. Met een serum geef je je huid een ware boost en creëer jij een schitterende glowy skin – en dát wil je. Als je je huid een goede verzorging wilt geven, staat hydrateren stipt op nummer één. Je huid kan namelijk niet goed functioneren wanneer het te weinig hydratatie krijgt. Hierdoor kun je niet alleen een droge huid krijgen, maar ook een meer gevoeligere huid, zichtbare fijne lijntjes en bovendien kun je sneller onzuiverheden krijgen. Daarom is er maar één ding belangrijk: hydrateren.

Payot Paris

Als het gaat om skincare, zijn de Parijse pharmacies een waar walhalla. Parisiennes zijn er dan ook vaak te vinden om de perfecte skincare producten te bemachtigen. En momenteel draait het maar om één product: het serum van Payot. Alle Parisiennes staan in de rij voor dit heerlijke product en het vliegt als warme broodjes over de toonbank. Het serum bevat namelijk een hoge concentratie hyaluronzuur, dat de aanmaak van natuurlijk collageen stimuleert en onwijs goed hydrateert. Maar dat is niet het enige. Ook Bretons zeewier en reishi paddenstoel zijn in het serum van Payot te vinden. Het zeewier houdt ontzettend goed vocht vast en de reishi paddenstoel beschermt je huid tegen invloeden van buitenaf.

Beeld: Beauty Fashion Shop

Echter is het wel van belang om een goede moisturizer te gebruiken. Met het aanbrengen van een moisturizer bedek je het serum die je als eerst hebt aangebracht, waardoor het niet kan vervliegen en goed in de huid kan trekken.

Je shopt het Parijse serum van Payot nu met 25% korting. Klinkt magnifique, toch?

Bron: ELLE | Beeld: Adobe Stock, Beauty Fashion Shop