Halle Berry niet gediend van nieuwe plaat rapper Drake

De rapper heeft zonder toestemming een foto van haar gebruikt.

The 95th Academy Awards - red carpet

Rapper Drake lanceerde onlangs zijn nieuwste single genaamd Slime You Out. Hoewel de artiest op veel lovende reacties kon rekenen, is niet iedereen gediend van zijn nieuwe plaat. Halle Berry staat namelijk op de cover van de plaat, en is daar op zijn zachts gezegd niet blij mee.

Slijmdouche

Ruim tien jaar geleden ging Halle Berry viraal tijdens de Nickelodeon Kids' Choice Awards in 2012, toen ze – onder toeziend oog van heel Amerika – een slijmdouche kreeg. Inmiddels leek de welbekende foto van Halle onder het slijm zo goed als verdwenen, maar daar besloot Drake verandering in de brengen. Ineens is de foto namelijk op zijn nieuwste plaat te vinden en daar wist Halle niets vanaf.

Geen toestemming

Op Instagram plaatste de actrice een opvallend bericht, die waarschijnlijk over de plaat gaat. "Soms moet je de volwassenere man zijn, zelfs als je een vrouw bent", schrijft Halle. "Hij heeft geen toestemming gekregen. Dat is niet cool. Ik had meer van hem verwacht", reageert ze vervolgens in de comments op een volger. "Vandaar mijn bericht vandaag. Als mensen die je bewondert je teleurstellen, moet je volwassener zijn en verder gaan."

De foto zou te vinden zijn op Getty Images – een site om foto's te downloaden –, en daarom vinden sommige volgers dat Drake geen toestemming had hoeven vragen. Halle is het hier niet mee eens. "Hij heeft me toestemming gevraagd en ik zei nee. Waarom zou je het vragen als je toch van plan bent te doen waar je zin in hebt. Dat voelt als een middelvinger naar mij. Snap je het nu?", reageert ze fel.

Drake heeft het nummer samen gemaakt met zangeres SZA. De twee artiesten hebben nog niet gereageerd op de ophef en de foto pronkt nog altijd op hun Instagram-pagina's.

Bron: Nu.nl, RTL Boulevard | Beeld: NL Beeld, Instagram