Waarom iedereen het over deze jurk van H&M heeft

De jurk vliegt de winkel uit!

Soms kom je jurken tegen die er niet alleen elegant en tijdloos uitzien, maar ook een leuk prijskaartje hebben. Goed nieuws, want die vind je dit seizoen bij H&M. En er is een goede reden waarom modeliefhebbers de jurk massaal inslaan – en na het lezen van dit artikel, doe jij dat waarschijnlijk ook!

De perfecte jurk

Een klassieke jurk is een staple piece voor je garderobe. Je kunt hem immers altijd aan en hebt binnen een paar seconden je outfit klaar. Hiervoor kun je terecht bij merken als Victoria Beckham, maar ook voor kleine prijsjes is er een soortgelijke jurk te vinden. Fijne bijkomstigheid: hij kost je nog geen twintig euro.

Lief voor de portemonnee

H&M heeft nu namelijk een jurkje in de winkel voor maar €15,99. Volgens TikTok is dit jurkje een must-have en staat deze bij ieder lichaamstype geweldig. Je kunt de jurk bij zo’n beetje iedere gelegenheid wel aan. De reacties bij de video's over de jurk zijn dan ook lyrisch. “Already have it, I got it as soon as i saw it, I’m in love”, klinkt het.

@sophienewingg @H&M dress 🤎🫶🏼🤍 #hmdress #hmdresses ♬ Take me home - Sped up

Drie kleuren

Zie jij deze jurk ook al in je kast hangen? De jurk is in drie kleuren verkrijgbaar: bruin, zwart en crème. Ideaal voor naar je werk, een spontane borrel of als je een keer wilt uitpakken met je outfit. Combineer hem met een leren jacket voor een stoere uitstraling of een chique blazer. Met hoge laarzen of Mary Janes: door de simpele fit is het de perfecte basis voor je outfit.
Bron: Happy in Shape | Beeld: NL Beeld