Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het opvallendste modenieuws van deze week.

Limited Edition Cowboy x ba&sh Cruiser

Twee samenwerkingen die we je niet mogen ontnemen: ba&sh werkt voor een limited edition fiets samen met het merk Cowboy, 's werelds meest connected e-bike, en de andere met Cosmo Connected voor een bijpassende helm. De Limited Edition fiets is perfect voor iedereen die stijlvol op tijd wil zijn, want dankzij de strakke lijnen, een zandkleurig zadel en banden en het lavendelkleurige frame past deze fiets bij elke look. Leuk om te weten: de fiets bevat ook een draadloze telefoonoplader. Elegant, een slim design en hartstikke veilig dankzij de bijpassende helm.

De Limited Edition Cowboy x ba&sh Cruiser kost €3.490 en de Cosmo Connected x ba&sh helm kost €229.

50 shades of blue bij by-bar

Het modemerk by-bar lanceert een collectie vol met blauwtinten, een collectie die de perfecte basis vormt voor aankomend seizoen. De collectie bestaat uit alpaca gebreide essentials, zachte basics en elegante blouses die geschikt zijn voor klassieke en statement-waardige looks.

De nieuwe collectie in verkrijgbaar in de winkel en in de webshop.

Nieuwe collectie Specsavers

Een bril is een belangrijk accessoire voor je outfit, en Specsavers helpt je daarom een handje mee. Met de nieuwe collectie &more geven ze een geheel eigen Specsavers range met oog voor de trends van nu. De moderne en exclusieve collectie heeft een Scandinavisch tintje en sluit goed aan op de huidige minimalistische beweging.

De &more collectie is nu in alle Specsavers-winkels en online verkrijgbaar vanaf €149,-. De monturen kun je ook als zonnebril dragen.

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Beeld: ba&sh x Cowboy