Win: maak kans op 5x2 tickets voor My Big Fat Greek Wedding 3

Doe mee en maak kans!

Kijk jij ook uit naar het vervolg van My Big Fat Greek Wedding? Goed nieuws, want Elegance mag 5x2 tickets weggeven!

My Big Fat Greek Wedding 3

Het is bijna zes jaar geleden dat we de familie Portokalos op het grote scherm zagen, want toen kwam deel twee uit. Gelukkig keert de familie weer terug, en gaan ze op reis naar Griekenland voor een familiereünie.

En het wordt zeker een reünie, want de originele cast zal in zijn geheel terugkeren. Denk aan John Corbett, Lainie Kazan, Andrea Martin en Joey Fatone. Nia Vardalos, die in de film Tula speelt en de eerste twee films schreef, heeft ook dit deel geschreven en geregisseerd. Leuk om te weten: Tom Hanks en Rita Wilson hebben de film geproduceerd.

Bekijk hieronder de trailer!

Win, win, win!

My Big Fat Greek Wedding 3 gaat op 8 september in première. Wil jij het derde deel van de populaire film in de bioscoop zien? Goed nieuws, want Elegance geeft 5x2 tickets weg. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

[mail-win-form id='34']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 19 september 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.