Fashion Friday: het belangrijkste modenieuws van deze week

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven.

Van nieuwe collecties tot toffe samenwerkingen en bijzondere initiatieven: in de Fashion Friday lees je het meest opvallende modenieuws van deze week.

Nieuwe collectie New Balance

New Balance heeft hun collectie uitgebreid met nieuwe sneakers. Onder de release vallen onder andere de New Balance 1906D en 550. De 1906D is gelanceerd in twee nieuwe colorways: white met turtledove en crimson en black met silver metallic en crimson. Stijlvol en tijdloos!

Sézane's leather collection

Voor de tiende verjaardag van Sézane lanceert het France merk tien kenmerkende nieuwe ontwerpen. De tassen zijn de pièce de resistance die niet in je garderobe mogen ontbreken. Gemaakt van het soepelste leer door deskundige ambachtslieden die met de tijd mooier worden.

Fall/winter collectie Another Label

Het thema van de nieuwe collectie van Another Label luidt Work in Progress, en dat vormde de inspiratie voor een collectie vol warme kleuren en key items. Maar ook co-ords, gewatteerde jassen en fluffy accessoires. We zijn helemaal verliefd geworden op deze zwart/witte trui!

Iedere vrijdag vind je op Elegance.nl een selectie van het meest opvallende modenieuws. Van leuke nieuwe merkjes tot bekende namen in de modewereld met een nieuwe collectie. Van nieuwe winkels die écht het bezoeken waard zijn tot items die niet op jouw wishlist mogen ontbreken. Maar ook toffe samenwerkingen, bijzondere initiatieven en leuke acties. Houd ons dus in de gaten om op de hoogte te blijven!

Beeld: Another Label