Een onvergetelijke zomer in Canada: topbestemmingen voor gezinnen

Heb je er altijd al van gedroomd om een prachtige reis naar een ver land te maken met het hele gezin? In dat geval is het maken van een rondreis door Canada zeker het overwegen waard. Ook al is het een flinke reis over het water, eenmaal aangekomen hoef je je dankzij de Westerse levensstijl niet zo snel aan te passen. Kom je op dit moment erg graag te weten wat voor soort uitjes je hier zoal kunt plannen tijdens je bezoek aan Canada voor vakantie? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet in dit artikel.

Zoek het lokale leven op in de bruisende steden van Canada

Het maakt niet uit of je een reis gaat maken door het oosten of het westen van het land. Een vakantie naar Canada met kinderen staat bekend om de vele bruisende steden. Denk daarbij aan Vancouver en Toronto. Hier maak je meteen kennis met het gezellige lokale leven. Duik een park in, smul van lokale specialiteiten en maak de mooiste vakantiefoto’s tijdens een wandeling door de stad. Ja, je leest het goed. Je gaat je geen enkel moment vervelen als je een of meerdere dagen doorbrengt in een van de Canadese steden.

Orka’s spotten en hiken door de mooiste natuurgebieden

Denk je aan Canada, dan denk je al erg snel aan de prachtige en adembenemende natuur. En dat is ook niet zo gek, want het land is rijk aan tal van uitgestrekte natuurparken. Kies ervoor om orka’s te gaan spotten op Vancouver Island, maak een hike door Jasper National Park of sta oog in oog met mooi natuurschoon in Banff National Park. Waar je ook komt, je gaat er vast en zeker je ogen uitkijken.

Je maakt de mooiste reis van je leven door een reis op maat samen te stellen

Sta je te popelen om je reis uit te stippelen naar Canada? Kies in dat geval altijd voor een unieke reis op maat. Hierdoor weet je zeker dat enkel de highlights aan bod komen waar jullie voorkeur naar uitgaat en je gaat ook precies het aantal gewenste dagen op vakantie. Zo haal je dus het maximale uit iedere dag en weet je ook zeker dat de reis voor de volle 100% aan je verwachtingen voldoet. En dat is wel zo belangrijk, want deze reis maak je misschien maar eens in je leven.

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een commerciële partner.

Beeld: Unsplash, Bruno Soares