Actie: 5x Elegance + geurkaarsenset voor maar €35

Wees er snel bij!

Abonneer je nu op 5x Elegance en ontvang twee geurkaarsen van de HIKAYA x Egg Back Home collectie (t.w.v. € 39,50) cadeau! Laat je verrassen door de magie van deze handgemaakte keramische geurkaarsen, afkomstig uit Portugal.

Balans tussen inspanning en ontspanning

Hikaya, een Nederlands merk dat bekend staat om hun plantaardige supplementen voor slaap en energie, nodigt je uit om de perfecte balans tussen inspanning en ontspanning te ontdekken. Hikaya richt zich op het creëren van natuurlijke producten die je zowel fysiek als mentaal ondersteunen.

Handgemaakte geurkaarsen

In samenwerking met Egg Back Home, een gerenommeerde Portugese keramiekproducent, presenteert Hikaya een exclusieve collectie handgemaakte geurkaarsen die vakmanschap, natuurlijke ingrediënten en tijdloze elegantie combineert. Elke kaars is doordrenkt met de filosofie van Hikaya: zelfzorg begint met het omarmen van de natuurlijke schoonheid om ons heen. Daarom worden alleen de beste natuurlijke ingrediënten gebruikt om een harmonieuze balans tussen geur en welzijn te creëren. Hikaya en Egg Back Home brengen deze exclusieve collectie in twee geuren: Cannes at Sunrise en Harlem at Midnight.

Cannes at Sunrise

Cannes at Sunrise wordt gekenmerkt door de betoverende geur van roos, muskus en jasmijn, die de sfeer van een zonsopgang in Cannes weerspiegelen. Het brengt een delicate zoetheid vermengd met een vleugje frisheid, waardoor het een romantische en sensuele geurbeleving biedt.

Harlem at Midnight

Aan de andere kant omarmt Harlem at Midnight de mysterieuze sfeer van de nacht met de geurige tonen van elemi, tonkaboon en patchouli. De combinatie van deze ingrediënten creëert een warme en sensuele geur, die je meeneemt naar de intrigerende wereld van een nachtelijk Harlem.

Je ontvangt 5x Elegance in de brievenbus én een geurkaarsenset van de HIKAYA x Egg Back Home collectie voor slechts €35. Dat is maar liefst 56% korting! Gebruik maken van deze actie? Klik dan hier. Elegance wordt gratis thuisbezorgd en je krijgt toegang tot de digitale editie. 

actie elegance geurkaarsenset geurkaars

Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en zolang te voorraad strekt. Je abonneert je ten minste voor de opgegeven periode. Abonnement loopt automatisch door. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten zijn voorbehouden. Elegance kost in de winkel €7,99. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en Cookiebeleid van Abonnementenland van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op https://aboland.nl/algemene-voorwaarden/. Kijk voor meer informatie over digitaal lezen op tijdschrift.land/digitaal-lezen.