Win: maak kans op een waardebon van CGproducten.nl t.w.v. €50

Doe mee en maak kans!

Moeten jouw krullen hoognodig getemd worden? Dan zijn de producten van CGproducten.nl zeker een must in de badkamer. Goed nieuws, want Elegance mag een waardebon t.w.v. €50 weggeven!

CGproducten.nl

Krullen vragen om een andere behandeling dan stijl of slag haar, en daar blinkt de webshop CGproducten.nl in uit. In de webshop kun je voor bijna alles terecht om het beste uit jouw krullen te halen. Het brede en gevarieerde assortiment van vriendelijke kwaliteitsproducten biedt een breed scala aan merken, zoals BounceCurl, Curlsmit, Curly Secret en Giovanni. Kortom, een hoop CG vriendelijke producten om je digitale mandje mee te vullen!

En ben je al bekend met de CG methode? Dit is een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar, waarbij je je haar behandeld met producten zonder sulfaten, siliconen, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Deze ingrediënten blijven namelijk in je haar zitten en zorgen ervoor dat je haar gaat uitdrogen. De methode begint met het wassen van je haar waardoor alle 'slechte ingrediënten' eruit gaan. Daarna begin je met een shampoo en conditionering die geschikt is voor jouw haartype. Op basis van je haareigenschappen kies je vervolgens de juiste producten.

Win, win, win!

Wil jij jouw krullen laten stralen? Goed nieuws, want wij mogen een waardebon van CGproducten.nl t.w.v. €50 weggeven. Vul snel onderstaand winformulier in en wie weet ben jij de gelukkige!

[mail-win-form id='31']

Voorwaarden: deze actie loopt t/m 29 aug 2023. De winnaar ontvangt persoonlijk bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Elegance niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen, dan vervalt de prijs.