Handig lijstje: deze dingen mogen niet ontbreken in je werktas

Zo heb je altijd de essentials bij je!

Onbewust stoppen we onze werktas vol met allerlei spullen. Lunchboxen, notitieboeken, pennen, make-up en ga zo maar door. Voor je het weet zeul je rond met een tas die veel te zwaar is. Dankzij dit lijstje heb je voortaan de juiste spullen altijd bij je!

1. Gezichtsnevel

De hele dag achter een bureau zitten kan een tol eisen op je huid. Een flesje facemist houdt je gezicht fris tot aan het eind van de dag.

2. Je favoriete koffie cupjes of theezakjes

Koffie is misschien wel het belangrijkste deel van de dag, maar eindeloze uitstapjes naar je favoriete koffiecorner zijn een nachtmerrie voor je portemonnee. Door je eigen koffiecupjes of theezakjes mee te nemen ben je veel goedkoper uit.

3. USB-kabel en oplader

Helaas komt het vaak genoeg voor dat, zodra je klaar bent op werk, je telefoon leeg is. Zorg ervoor dat je voorbereid bent op after work drankjes door een lader in je tas te stoppen. Pro tip: Probeer een met textiel beklede kabel, die gaan minder snel kapot.

4. Handig notitieboekje

Soms is het beter om dingen te noteren in een boekje in plaats van je telefoon. Zorg ervoor dat je een notitieboekje in je tas bewaart voor de keren dat je iets wilt onthouden of ergens aantekeningen van moet maken.

5. Een goede pen

Als je ooit een gelekte pen in je tas hebt meegemaakt, weet je hoe waardevol een goede pen is. Kies voor een betrouwbare, duurzame pen die lang meegaat. En zorg er altijd voor dat je eentje extra mee hebt, mocht je er een verliezen.

6. Mini paraplu

Er is niets ergers dan verstrikt raken in een onverwachte stortbui. Een miniparaplu is de perfecte maat om in je tas te bewaren. Geloof ons, je zult jezelf later bedanken.

Bron: Marie Claire | Beeld: NL Beeld